Hasekisultan10 Hilal1407 Kayseri Mustafa taş acibadem onun fiyat bilgisiyle ilgili bilgin var mı canım
Hilal1407 Hasekisultan10 60.500 istiyor ama sadece tüp bebek ücreti geri kalan herşeye ek ücret istiyorlar
Yesilhome Benim tüp bebek sürecim uzun sürdü yumurta toplama sonrası biraz rahim dinlendirip kist ve myomlarım alındı ameliyat ile sonra 6 ay da iyileşme süreci oldu temmuzda transfer oldum zaten 2 embriyo vardı dondurulmuş ikiside transfer edildi şuan 32+2 haftalık gebeyim
Selo25 Yesilhome ameliyatınızı nerde oldunuz bende miyom ameliyatı oldum da acaba ondan mı hamile kalamıyorum diye düsünüyorum artk tüp bebek yaptırmayı düsünüyorum 1 yıldır gebelik olmadı🥹
Hasekisultan10 Hilal1407 videoları hep karşıma çıkıyor hep başarılı oluyor galiba o yüzden aklımda o var ama fazlaymış biraz ücret 🥲
Yesilhome Selo25 doktorum özelde tüp bebeği özelde yaptırdım ama çok maliyetli diye ameliyatımı Zeynep Kamil hastanesinde oldum canım
Selo25 Yesilhome kapalı mı oldunuz? Benim öncesinee 1 düşüğüm vardı ameliyat oldum 1 senedir hamile kalamadım diyorum acaba ameliyat nedeniyle mi kalamıyorum cok korkuyorum bu durumdan
Yesilhome Selo25 evet kapalı oldum başka bilmiyorum bana hamile kalabileceğimi söylemediler zaten farklı nedenlerden ötürü olmuyordu size denildiyse tekrar doktorunuza sorun ama ameliyattan dolayı hamile kalınmadığını sanmıyorum
Selo25 Yesilhome evet miyom ameliyatından sonra kimle konussam hamile kalmış yine de icimde bir korku var, eşimin sperm sayısı kötü aslında muhtemelen ondan olmuyor bana da tüp bebek yolları görünüyor, sagol cevabın icin canım😘