2prensesannesiiii Arya2020 ayyyy gün bitti 🥴 yatcaz kalkcak hooop muayenedeyiz ama yarın 3 te muayene 2 de sağlık ocağı kontrolüm var bide kızımın aşısı var🥴🤦🏻♀️
2prensesannesiiii Arya2020 bu arada teoriye göre benim kızım tutmuş onunda fotisini attım kız dedi post sahibi
Ezel16 AYSuNm Hayırlısı inşallah 🤲🏻🥰 Kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da 😇 Ağzına sağlık teşekkür ederim belli olduğunda yazarım inşallah 🤲🏻🥹
Arya2020 2prensesannesiiii ay çok heyecanlı ya ben yine ip aldım geldim battaniye ördürüyorum ne yapacağımı şaşırdım 😂
2prensesannesiiii Arya2020 dr da ikilemde ki en son arada bi görünüyor ama beklemek lazım diyor çıkıntı görüyor daha dik olmasını bekleriz ileri haftada dikleşebilir diyor pipi beğendiremedik 😁😂😂
2prensesannesiiii Arya2020 yaaa ellerine sağlık canım evet bende ev işine verdim kendimi de bugün saldım kızımla oynadım şimdi uyudu yanına uzandım vakit bişeyler yapınca daha çabuk geçiyor😂 bendeki bu rahatlık cumartesi temizlikçi gelecek diye😂
Arya2020 2prensesannesiiii ay en iyisi yapıyoruz da noluyor öbürgün yine aynı 😂 bende koltukları falan saldım hiç umrumda değil yıkamacı gelecek diye dök kızım diyorum daha çok dök 😂