Sevde11 Bu test nasıl yapılıyor kızlar karından sivi alinarak mi yoksa koldan mi bilgisi olan var mı, bebeğe herhangi bi zarari var mi, son olarak da nerede ne kadara yaptırdınız?
momofmychildren Sevde11 sadece kan alıyorlar devlet hastanesi yapmıyor özel ile anlaşmalı yerler yapıyor 350-400 dolar civarı
Hulo2105 Sevde11 karından sıvı alma işlemi amniyosentez oluyor. Fetal dna eve gelip hemşire kan alıyor sonuç yurt dışına gidiyor. Ben 350€ya yaptırmıştım sonuç 9 güne çıkmıştı. Kura göre tutar değişiyor tabi.
yeschef-13 Sevde11 Doktorunuz sizi laboratuvara yönlendiriyor zaten ben amerika bağlantı bir yerde yaptırdım eve geldiler 4 tüp kan aldılar 400€ küsür civarı bir şeydi 10-15 günde sonuç çıkıyor benim 14. Günde çıktı rapor doktorunuza gidiyor o sizi bilgilendiriyor 11. Haftaya giriş yaptığınızda yapılıyor
Liyamm1 Sevde11 kan canim bebege zarar yok.Karnindan alan sivi amniyosentez o fetal dna temiz çikmadigi zaman yapiliyor 💕
Nursl7 @Sevde11 eğer istanbul içiyseniz ben Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım para da vermedim bir ay sonra sonuç çıktı
Acklmn Nursl7 Ümraniye eğitim araştırma da nasıl verdiniz nereden randevu almamız gerekiyor fetal DNA yapıyor mu
Nursl7 @Acklmn önce perinatolojiye randevu almıştım ordan göndermişti doktor ama tıbbi genetik bölümü de var