Krispiim16 14 haftada hissetmeye başlamıştım fakat ayırt edemiyordum acaba mı diye şimdi yarın 16 olucam çoğu hareketini hissediyorum artık
premsesanasi Kaderkoca 1 kere hissedince devamı geliyor zaten şu anda 25 haftalığız hiç durmuyor maşallah Allah sana da hissetmeyi nasip etsin💕
Krispiim16 Kaderkoca amşn canım inşallah sende alırsın kucağına ve sabret yakında hissedersin ben hissediyorum dediğimde neler neler dediler bana 😂😂😂 ama anlıyorsun onun yaptığını
Zynur16 Kaderkoca canım ben 40 günlükken hissettim elimin altında kayıyodu hatta doktora sordum evet olabilir kişiden kişiye değişebilir demişti yani sonra sonra hissetmeye başladım çokgüzel bi duygu şuan 35+1 oldum hareketleri canımı acıtıyo
Dmakog Kaderkoca canım benim o daha minicik brnim 18 haftaya kadar hiç karnım bile yoktu merak etme annesi o sana kendini hissettirecej
Yaser27 Kaderkoca Bende 9 haftalik ve ilk gebelik bende senin gibiyim hep acabalar var Ama iyi hissediyorum da yine de acabalardan kurtulamıyorum rabbim korusun hepsini 👶