Hilal9797 Selam kızlar bugün tam 40 haftalik oldum kontorle gittim bu sabah haftaya gel yatisini yapalım dedi doktor suni verilecek ama çok korkuyorum bide bebegin kilosu 3.157 çok ku küçük acaba 🤔
LamiyaCetinkaya Hilal9797 Kilosu normal canım endişe etme, belki verilen güne kadar kendi sancin da gelebilir. Gelmese bile korkma doktoru dinle, 41+ sıkı takiple bekleyen doktorlar var ama bazıları da riskli buluyor
Tatar59 Hilal9797 kilosu çok güzel maşallah daha ne olsun. Ben kilo almasın diye dua ediyorum sen küçük mu diyorsun 😅 herkesin beklentisi farklı işte.
Annesiiiii_ Hilal9797 Kilosu gayet normal. Bizimki ultrasonda 3300 görünüyordu 2800 doğdu 🥹 Bende suni sancıyla yaptım doğumumu. Korkma sakin ol en dayanılmayacak dediğin sancılar son bir saat geliyor ve sonra bebek geliyor zaten. Yani benim için böyleydi. Senin acı eşiğin daha yüksektir yada açılman güzel ilerler daha sancısız geçirirsin belki 🌸
Hilal9797 Tatar59 ya evet ama çokta küçük doğmasın😄 aman ya sağlıklı olsunda her türlü kilo alır suan tek düşüncem doğum yapıp kurtulmak
Hilal9797 Annesiiiii_ Amin inşallah ya içimi ferahlattinjz teşekkür ederim Rabbım yardımcımız olsun inşallah 🫠
Tatar59 Hilal9797 küçük değil çok güzel. Kızım 3170 Gr doğmuştu 39 haftalıkken. Maşallah gayet iyiydi herşeyi.