Bsrayby Kızlar reglime 10 gün var normal gebelik testi vardı onu yaptım 5- 10 dakika bekleyin diyo ilk bi kaç dakika tek çizğiydi sonra çok ince silik çizgi çıktı baya ![bekledim]) sonra du damlattım hala çizgi var ! Bu arada resim nasıl yükleniyo
Elo__35 Bsrayby merhaba bende silik çizgiyle öğrendim 25 gün sonra doğumumuz var nasipse internete mutluresim yazıp oraya yükleyip buraya atabilirsin bağlantıyı kopyalayarak
Umay1307 Canım benim reglin geçmeden test yapma bence ben yaptım ve sonuç kimyasal gebelik üzülüyor insan bekle bir günün geçsin istiyorsan inşallah vardır ama daha erken 😊
Bsrayby https://mutluresim.com/?lang=tr İnşallah yapabilmişimdir bu arada, kuruma çizgisi bişey varmış kaybolursa yok diye kaybolmadı
Umay1307 Bsrayby Resim açılmıyor sayfa açılıyor sadece resim yükle diye canım göremedim bişey o yüzden
Umay1307 Benim bir kızım var şuan beta hcg 15 ti 13 şubatta fakat suan kanamam var ama testler hala pozitif insan korkuyor ya kimyasal yada dış gebelik yaşıyorum hayırlısı neyse o olsun ☺️😍
Bsrayby Umay1307 yükleyemedim de posta biri resim atmış erken gebelik testi ben, normal yaptım onun kinden biraz daha belirgin resimleri sildim teste çöpte
Bsrayby Pnrdrsn erken gebelik testi mi ben de normal gebelik testi yaptım belki bundan çok az daha koyudur buda, var gibi
Bsrayby Pnrdrsn benimde 10 11 normal gebelik testi yaptım 5 ile 10 dakika bekleyin diye ikinci silik çizği 6 7 dakıka da çıkmıştr diye tahmin ediyorum erken gebelik testi alırsam bide öyle bakarım
muziceanne_ Bsrayby benimde ikidir silik çıkıyor ama sonradan yarında öyle çıkarsa kan vercem bakalım ne çıkacak