ug_fa-3diplomalianne Htcnur acilen doktorunu değiştirsin canım o doktor ya bişey bilmiyo ya da başından atmaya çalışıyo
ug_fa-3diplomalianne Htcnur Zehroskos canlarım hafta betaya göre belirlenmiyor son adet tarihine göre belirleniyor düşük ya da yüksek olması kişiden kişiye değişir önemli olan 2 günde bir düzenli artış olmasıdır haftaya başka doktor baksın 9 haftaya kadar kalp atışı duymayanlar var
Zehroskos ug_fa-3diplomalianne çok şükür onu duyduk ama doktor kese normalden küçük dedi. Kan verdim betada düşük çıkınca tedirgin oldum
Zehroskos ug_fa-3diplomalianne çok şükür onu duyduk ama doktor kese normalden küçük dedi. Kan verdim betada düşük çıkınca tedirgin oldum
ug_fa-3diplomalianne Zehroskos korkma sen kalbini duymuşsun bak çok şükür ne güzel iyi düşün iyi olsun inşaeAllah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
MorKelebek54 Htcnur cok sacma bu. Bence baska doktora görünsun arkadasiniz beta degeri ile genelik haftasinin bi baglantisi yok yani beta su kadarsa hafta bu kadar olur gibi bisi soz konusu degil. Arkadasim baska doltora gorunsun mutlaka