YesimAykut babycom456 inşallah tutar yaaa çok umutluyum bu sefer önemli olan o yoksa para hiç önemli değil çünkü tutmazsa daha fazlasını ödüycez 😭
Melike2535 YesimAykut bende Çarşamba günü aşılama yaptırdım duphaston kullanıyorum sabah akşam ama tutmicak gibi geliyo belki de hep negatif gordugum içindir yine de umut etmek zorundayız inşallah isteyen herkese nasip olur 🤲🏻
YesimAykut oznur2410 Nurem20 Gamzeee00 Aysemnur Melike2535 Sumeyye_80_bayram Muhammedarasannesi _asli1123 Eda043 Goncatosko Beyzasimsek_08 Kızlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz testler nasıl🙂 benim silik pozitifi gördüm ❤️❤️
Sumeyye_80_bayram YesimAykut bende dün oldum aşılama inşallah pozitif sonuçlar alırız … İçime pozitif olacağı doğuyor Allah’ın izniyle…
Sumeyye_80_bayram YesimAykut doktorum bana femara verdi 5 gece iki kere ard arda yuttum sonra da otrivelle iğne vuruldum cuma günü de aşılma yaptırdım
YesimAykut Muhammedarasannesi ne güzel sayımız bayağı fazla, doktor ne zaman test yapın dedi bana 14 gün sonra dedi
YesimAykut Eda043 seninki bizden önce belli olacak inşallah çift çizgi görürsün canım🙏 fotosunu atacağım ben sen de at olur mu🙂🙂🙂
YesimAykut Kızlaaarrr çift çizgi silik çizgi fotolarınızı atın lütfen 🙂 umut olsun herkese❤️ ilk kim çift çizgi görecek bakalım 😁