ezell34 Eslem2112 ben hem kız hem erkek gördüm ultrasonda bakıyor doktor erkek pipisi gösterdi sonra uyandım 😀
ElifV94 ezell34 Nipt testi fetal dna oluyor. Onu yaptırınca ikili üçlü test istemiyor doktorlar 70 çeşit hastalığa bakılıyor. DNA bakıldığı için cinsiyet de belli oluyor kesin olarak. Cinsiyet için değil genetik hastalıklar için. Fiyatı oldukça uçuk
Alpsmommm ezell34 ben 10. Haftada rüyamda erkek gördüm ultrason da eşime diyorum bak pipisi var erkek diye bugünde rüyamda eşime kızımız oluyor dedim 2 hafta sonra gidecem bakim doktor söylicek mi cinsiyeti
ElifV94 ezell34 aa çok şaşırdım. Gerçi devlet hastanesinde sanırım öneren doktor yok. Benim özelde önermişti yaptırmazsan dörtlü taramayı kesin yapıcaz demişti. Tüp bebek olduğu için yaptırmak istedim ben
Selinmoon ezell34 ben de hamile olmadan önce hamile olduktan sonra hep erkek görüyordum ama kızım olacak 😂🎀
bircaaan ezell34 ben 3 kez rüyamda kızım olacağını gördüm ama oğlum olacak 😂😂 rüyaların tersi çıktı bizde.
Aselim11 ezell34 brn 3.ye hamileyim 2 kızımda sürekli erkek bebek görüyordum kızlarım oldu. Bu gebeliği m’de de 2 kere kız bebek gördüm geçen hafta 12. Haftamızda doktor kız bebek dedi☺
annelik_4 ezell34 ilk 3 ay rüyamda hep oğlumu emzirdigimi gördüm ve oğlum olacak inşallah hiç kız hissetmedim çünkü ruyalarimda bile erkek olduğunu goruyodum
Neslika ezell34 hamile olmadan önce gördüm ben, oğlum olmuştu. Rüyadan bir ay kadar sonra hamile olduğumu öğrendim. O zaman erkek olacağını düşündüm rüyamın etkisiyle. 14.hafta cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi doktor :)