Tubada Hgemr Alırsam elektrikli olanlarından alırım şimdi alıp hiç kullanmazsam verdiğim para hiç olur o yüzden beklemedeyim.
Atlarlayasayan Tubada ilk bebeğim de söylediğiniz ürünlerin hiç birini almadım.ihtiyaç da duymadık göğüs yaram olmadı kızım emdi süt sağmaya da ihtiyaç duymadım🤗 bence ihtiyaca göre almak mantıklı hepsi kolaylıkla bulunabilen ürünler ve pahalı boşa oara vermeye gerek yok
Tubada Atlarlayasayan Bende başta böyle düşündüm ama Doğum yapan yakın çevreden tanıdıklar almam konusunda ısrar etti. Aslında zor bişey değil ihtiyaç halinde biri gider alır gelir diye düşünüyordum ama krem ve göğüs ucu koruyucuyu herkes söylediği için alacağım. Ama süt pompası ve biberon emzik hepsi sonra ihtiyaç olduğunda bakacağım artık
Omerhatice Tubada evet cnm doktorumda onu verdi 1 hafta kullandm sonrasında hemen gecti ben toplam 3 hafta kullandm nolur nolmaz diye artk kullanmiyorum
istanbulluanne Gzddlk Evet gece yatarken takınca cok doluyor süt bazen akıyor ama ise yarıyor cidden. O kdar kusuru olsun naplm.
istanbulluanne Gzddlk Bence al ve doğumdan önce basla koymaya. Çünkü göğüsleri yara olmayan duymadim ben hic simdiye kdar. Kesin yara olucak yani.
Aybukealtintas Tubada bence şart canım hatta şimdiden kullanmaya başla derim ben yoksa sonradan faydası kalmıyor pek, ama dediğin gibi pompa emzik ve biberon sart değil ihtiyaç halinde alınabilecek seyler çünkü
Tubada Aybukealtintas kremin siparişini verdim ama kullanmaya başlamak için erken değil mi ? Henüz 29 haftaya yeni giriyorum
Kekmez Tubada göğüs kalkanı gereksiz bişey kesinlikle göğüs ucu kremi çok çok gerekli ama ilk günden yara olmaz göğüs ucunuz
Tubada Kekmez Kalkanı bekletiyorum aynı gün alınabilir diye ama krem siparişi verdim önceden başlamak adına. Teşekkür ederim 🙏
Kekmez Ben önceden başlamadım emzirirken çok az bir hassasiyet oluştu ben de lanolin sürmeye başladım kesinlikle yara kanama vs bir şey olmadı 6 ay boyunca sağlıklı bir şekilde emzirdim yavrumu