Zeynpozdmr61 Testim pozitif çıktı henüz doktora gitmedm ama cok fazla bel agrım var kasıklarıma dogru sizde de oldu mu 2. Gebelik ama ilkinde bu kadar bel agrım olmamıstı
Buseirgit Zeynpozdmr61 benim 3. Bebeğim inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşadım bir gün düşük yapıyorum zannettim ama her hangi bir sorun olmadı şuan 15+0 dayız ama siz bir doktora sorun sonuçta en iyisini doktor bilir
Cilginanne2bebeli68 Zeynpozdmr61 bemde öyleyim ya ikinci gebelik ilkde böyle olmamıştı biz şuan 2 aylığı hala kasik bel agrisi çok fazla
Patiko07 Zeynpozdmr61 Benim de 2. Gebeliğim inanılmaz bel ağrım var . Parol kullanıyorum çok ağrım olduğu zaman
Msydn6 Zeynpozdmr61 benimde 3.gebeliğim diğerlerinde olmamıştı sadece son aylarımda olurdu ama bundan başından beri bel daha çokta kasık ağrılarımm var yani adet olacakmışım gibi ağrılar hatta 2 kez söyledim doktoruma normal dedi bişey demedi her gebelik farklı oluyor birbirine benzemiyor 🤷🏻♀️
Zeynpozdmr61 Buseirgit ya öyle mi hep böyle mi olcak acaba 2 yasında kızım var cok zor oluyo ayaga kalkması sürekli ilgi istiyor
Zeynpozdmr61 Patiko07 parol işe yarıyo mu ya ben günde iki kere atıyorm gene de geçirmiyo fıtık da var üstelik
Buseirgit Zeynpozdmr61 benimde iki kızım var büyük 4 küçük 2 yaşında çok zor oluyor hala geçmedi benim 15+0 olduk
Patiko07 Zeynpozdmr61 büyük ihtimalle fıtık olduğu için yaramıyor ben içtiğim zaman biraz rahatlıyorum iyi geliyor .
Songulum Zeynpozdmr61 evet benimde 2 ci gebelik şimdi 6 haftalıkım 2 hafta önce çok fazla bel ağrım vardı şimdi iyiyim
1prensesannesi__ Zeynpozdmr61 benimde ilkinde bu kadar olmamişti bel felçi gecirdigimi sanmistim canim genel olarak normal bu agrilar cok sürmüyo ama 7 8 haftadan sonra azalip bitiyo
Biyiklikedi Zeynpozdmr61 Aynı şekilde 2.gebeliğim benim de aşırı ağrım var. 20 aylık kızım aynı şekilde çok zorluyor sürekli ilgi istiyor
Msydn6 Buseirgit bende aynen öksürsem hapşursam yda ani birden kalkınca sanki bıçak saplanıyor değişik bi ağrı bu kadar hassasiyet niye böyle anlamadım ama normalmiş
bade-06-bade Zeynpozdmr61 bende test yaptım pozitif yarın kan testi vermeye gidicem sol kasığımda aniden giren ağrı oluyor bişey olacak diye yerimden kalkamıyorum korkudan
Msydn6 Buseirgit belli değil geçen hafta kontrolüm vardı yan duruyor dedi göstermiyor dedi doktor söyleyemedi o yüzden
Hurremsultan__ Zeynpozdmr61 Benim 3. gebeliğim ilk zamanlar çok belim ağrıyordu şuan da çok ayakta durunca hala ağrıyor 7 haftalık olduk ☺️