Nameless 37 haftaligimbu gece sag kalcam çok ağrıyor ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum geceden beri düzelmedi ne yapmam gerekir öneriniz nedir arkadaşlar ?
gizem-cbn Nameless magnezyum alıyor musunuz? Magnezyum da tam kesmedi benimkini ama biraz hafifletmişti
Erdalfirat Nameless duş al geçiriyor bende aynıyım biraz fazla ayakta duruyum tutuluyor duş alınca geçiyor
Mnktrtamnk Nameless aynı şekildeyim siyatik sinir sıkışıyor galiba seke seke geziyorum youtube da siyatik ağrılar için videolar hamile için olanlar için yaptım ama banamısın demiyor
Nameless Hayır oğlumda kullandım faydasını görmedim bu kızım da da şu son bi kaç haftadır ağrı oluyor onda da sanırım doğuma yakin olduğu için dr onermiyor
mercimekkoftesi1 Aynı ağrı bende de var haftalardır, bnm doktorum bel fıtığından dedi. Kalsiyum verdi onu içiyorum biraz iyi geldi. Acillik falan oldum ben o ağrı yüzünden 💆🏻♀️
Nameless Ara da oluyordu ama bu kadar değildi geçiyordu ama bu defa geceden beri devam ediyor tutuluyor resmen 🥺