yusufalpmom Kızlar görüşçü alıyorlarmı sadece görüş saatınde mi alıyorlar oğlum varda doğumdan sonra Allah nasip ederse görmek istiyorum prosedürler ne şekilde merak ediyorum
Nuraslanklc yusufalpmom günde iki defa ziyaret saati vardı burda bir gündüz bir akşam bir prosedürü yok o saatte giriş çıkışlar serbest oluyor isteyen gelip gidiyor tabi şimdi değişiklik olduysa bilmiyorum birde şehirden şehire farkeder mi
GulserenKY yusufalpmom şehir Hastanesi’nde doğum yaptım 6 yaşında bir oğlum vardı ziyaret saatlerinde bile almadılar içeriye yaşı küçük olduğu için onun dışında eşler sadece ziyaret saatinde geliyor yanınızda kadın refakatçi olmalı
Gozdecaner yusufalpmom iki defa oluyor istanbulda genel olarak çocuklarda kabul ediliyor yatilan servise ama hastaneden hastaneye degisiyor kimisi esnek oluyor alıyor içeriye ikiden fazla kimisi iki defa
Cennet_kusum16 Bursa’da sadece ziyaret saatinde kabul ediyorlar. Eşin yanında maksimum 2 kişiyi alıyorlar çocuk alınmıyor. Ziyaret saatide akşam 6 buçuk ile 8 arasıydı en son
annelik_4 yusufalpmom henüz doğum yapmadım ama bulantıdan dolayı 3 gün hastanede yattım kadın doğum bölümünde günde 2 kez ziyaretçi saati oluyodu bı öğlen bı akşama doğru eşimle babam gelirdi yanima
Kbeyzanrr01 annelik_4 Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Yaptıysanız Şehir hastanesinde mi gerçekleşti doğum? Memnun kaldınız mı