Nurten_kurt Bebeğimin kafası haftasına göre küçükmüş doktor sezeryana alabiliriz dedi 35 haftalık hamileyim eğer erken doğum olursa bebeğim sağlıklı mı olacak aynı durumu yaşayan var mı ?
Aysemm44 Nurten_kurt Komşumun çocuğu öyle ama 40 haftada doğdu hiçbir problemde olmadı çocuğun kafası normale döndü şimdi 1 yaşında hiçbir sıkıntı çıkmadı
aslhnkrts9 Nurten_kurt benim hem erken doğum riskim var hem bebeğimin kafası küçük çok şükür sağlıklı kafa küçüklüğü genetik de olabiliyor bazen bebek minyon oluyo yada ilerleyen zamanlarda toparlıyor falan neden sağlıklı olmayacağını düşündünüz
xxR4bia Nurten_kurt benim bebeğimin kafası 34. Haftadan beri hiç gelişmedi. 34. Haftadayken 3 hafta öndeydi, 40. Haftada doğum yaptım normal küçük kafalı bi bebiş çıktı geldi, sizinki nasıldır bilemiyorum örnek olsun diye yazdım
Nurten_kurt aslhnkrts9 ya benim üç yaşında kızım var onun herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür sadece doktorlar biraz korkuttu yani bir hafta daha takip edilicek hemen doğuma da alabiliriz dendi ondan korktum kafa küçüklüğü beyinin tam gelişmemesi de olabiliyor bu da zeka geriliğine veya epilepsi olmasına da yol açabiliyor ondan
findiktan11 Bende az önce doktordan çıktım 16 hafta 5 günlük ama kafası 15 gün ileride dedi sorun yok erkek bebeklerin büyük olur dedi ama içim rahat etmiyor
Nurten_kurt findiktan11 evet bana da net biçey demediler benim de erkek bebek ama haftasına göre küçük herhangi bir sağlık sorunu olur diye korkuyorum