busra_gk19 Bademciklerim çok şiş boğazım ağrıyo balgam aska atamıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum ağzımdan nefes aldığım için. Doktorda sadece ılık su dedi ama yine atamıyorum yaşayan varmı lütfen yardımcı olsun çok kötüyüm
Ervan busra_gk19 tuzlu suyla gargara yap.cnm birde sarımsak cigne yut ilaç gibi Ihlamur limon sıcak iç
nununundunyasi busra_gk19 bal limon karabiber karıştırıp macun yapılıyor doktoruna sorup yapıp yiyebilirsin canım mukolitik diye geçiyor balgam söktürücü olarak
amayinedeiyiilerledim busra_gk19 sirke ile gargara yapıyorum. Boğazlarım ciğerlerim yumuşadı biraz. Birde limonlu ılık su 👍🏼
busra_gk19 Aysemm44 Evet bendede var hırıltı ilaç adı ney doktora sorup belki bende kullanabilirsem çok kötüyüm
Aysemm44 busra_gk19 Muconex diye gecşyp eorda ben yurt dışındayım baktım sizin orda ismi değişik eczaneye sor bi cnm
Ozgeybs busra_gk19 canım hastalanmayan çocuk sayfası var Instagram’da o kadın bir kür payalsmis. Benim öksürükten sancım başladı. O kürü yaptım ertesi gün balgama döndü iki günde öksürük balgam bitti. sarımsak bal limon kürü bir bak dene istersen sabah akşam bir kaşık ye çok iyi geliyor günlerdir öksürüğü gecmeyenlere önerdim üç dört günde ilaçsız bitti oksurukleri