Patito__ Selam arkadaslar 2 kurtaj 1 erken dogum kayip 1 dis gebelik Saglikli gebelik bir turlu elde edemedim benim gibi cesitli dusukler yasayip cozum bulan yazabilirmi artik ne yapacagimi şaşırdım
ebrarmom08 Patito__ 1 kızım 3 düşüğüm var düşüğümün biri kızımdan önce sağlıklı bir kızım olmasına rağmen doktorlar polikistik olduğumu zor hamile kalacağımı tüp bebek bölümünün görmesi gerektiğini felan söylüyorlardı. Bende tüp bebek bölümüne gittim dosyayı açtırdım aşılama felan yaparız diyorlardı. Bende o sürece girmeden hayıt macunuyla tanıştım ve bu süreçte genetik test yaptırıp vücudumu 2 ay kadar dinlendirdim gebelik düşünmedim. Bu süreçte 1 ay sabah akşam aç karnına hergün tükettim macunu bir sonraki ay da yumurtlama günüme kadar düzenli yedim övülasyon yapıp yumurtlama olduğu gün bıraktım. Sonra adet günüm geldi bekliyorum bekliyorum gelen giden yok meğerse hamileymişim. Önce Rabbimin sonra bu macunun sayesinde kaldım herkes faydalansın diye herkese de söylüyorum. 2 sene sonra hamile kaldım yani. Kız kardeşimde 2 3 senedir hiçbir sebep olmamasına rağmen kalamıyordu oda benim gibi tam 1.5 ay kullandı. Ve sonuç şuan oda 17 haftalık hamile :)) bu sadece gebelik elde etmeye değil kadın hastalıklarına hormonlara iyi gelen bir macun muş denemenizi tavsiye ederim. 😍 tadı kötü yerken zorlandım suyla hergün burnumu kapatıp yuttum ama değdi gerçekten ❤
ebrarmom08 Patito__ tabiki tek macunlada iş bitmiyor genetik test yaptırmadıysanız yaptırın. Pıhtılaşmaya meyiliniz varsa kan sulandırıcı vurunmanız gerekiyor. Ben hergün de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 🙂
ecembugra53 Patito__ benim 1 tane suan var 6 aylık bebeğimi kaubeytim ben 😭😭 kafayı yemek üzereyim suan ağlıyorum içim içimi yiyor folik asit eksikliği dendi amniyosentez yapıldı sonucubu beklşyorumbebeğim gelişememişti 😭
Ozlem-200 Patito__ ilk gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum 2. Hamileliğim boş gebelik oldu yine kürtaj oldum genetik test verdik eşimle birlikte bende kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kan sulandırıcı iğne olmam söylendi ayriyetten hergün coraspirin kullandım ve hala devam ediyorum epey süre hamile kalamadim 10 kilo verip aşılama yaptırdık tutmadı ertesi ay yine yaptıralım diye beklerken hamile olduğumu öğrendik şu anda 35+2 haftalık hamileyim Rabbim oğlumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah isteyip dileyenede en kısa zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah’ım 🤲
Patito__ ebrarmom08 onlari zaten yapcm pihtilasmam var ama bukezde dis gebelik olduğundan hemen igneye gecemedm sonraki hamilelikte hemen igne baslanilacakti Hayit macunu aktardn alacagim degil mi Bende de pco var cevabiniz bnm icin cok onemliydi tsk ederm. Rabbim evlatlrnizi bagislasin size.
Mom_gB ecembugra53 kuzum benim acını çok iyi anlıyorum benimde ilk ve 5 aylık kaybettim Rabbim cennette ebedî kavuşturucak bizi yavrularımıza bir imtihan bu da işte arada şeytan seni yoklar ağlatır üzer üzer gider. Ama emin ol cennette bebişin ağlama anne isyan etme diyordur. İmtihanı kaybetmemek lazım kuzum oraya lâyık kalalım olalım inşallah. Rabbimin emanetiydi zaten o ve cennetteler şuan. Rabbim yine verir bizlere ne mucizeler oluyor bak dua edelim çok çok. Rabbim en kısa zamanda isteyen arzu eden herkese sağlıklı salih hayırlı evlat versin 😊🤰🏻🤲🏻
Patito__ ecembugra53 cnm folik asit eksikligi genelde bir gen var ondn oluyormus kan pijtilasma testlerinizi yaptırmanızı tabsiye ederm. Bnmkinin sebebi bulunamadi bnmkide 5 aylikti bir anda suyum geldi maalsef dogm başlatıldı ve kaybettm. Rabbim boyle avilar yasatmasin kimseye cok zor bir süreçtir bilirim Rabbim yurehinize ferahlik versin. ♥️
Patito__ Ozlem-200 Rabbim saglikla nasip etsin insallah cnm insallah bidaha kalabilirsem bende direk kullancm iğne Rabbimin izniyle insallaj bnm cozumumde o olur sizin icinde cok sevindim zorluklardan sonra Rabbim sizi sevindirmis hamdolsun.
ecembugra53 Mom_gB amin inşallah cok saol Allah razı olsun güzel duan için 🤲🏻🤲🏻 haşa 1 kere bile isyan etmedim Rabbim biliyor kalbimi yüreğimi 😭🤲🏻 amin inşallah hep dua ediyorum sonucu bekliyoruz bakalım ne cıkacak bi daha anne olabilcekmiyim Rabbime kalmış ben Dua mı edeyim gerisi Rabbime kalmış 🤲🏻
Mom_gB Patito__ 5 aylık düşük yaptım 3-4 ay önce Bende hayıt otu suyu içmeye başladım şifayı veren Rabbim. İnşallah faydasını görürüm 🤲🏻
Patito__ Mom_gB insallah cnm insallah hepimiz goruruz Rabbimin yarattigi bitkilerde cok şifa varda biz bilmiyoruz . Cok buyuk gecmis olsun benimde 5 aylik erken dogm sonucu kaybim vr maalesef. Rabbim kolaylik versin bizlere bende kan pihtilasmasj cikti ama sebep kesin belli olmadi nedir dusuk sebebi diye.
Ozlem-200 Patito__ Çok şükür amin inşallah evet benim minik mucizem oldu o İnşallah Rabbim sizede nasip eder bu minik mucizeden en kısa zamanda 🤲🥰
ecembugra53 Patito__ amin canım amin cok saol amniyosentez yapıldı bana kanım da alındı sonuclarını bekliyoruz bakalım ne cıkacak 🤲🏻 dua ediyoruz