ikibebeannesii elifcevikibis Cinsiyet nedir acaba?Genelde mide bulantısı çok olanlar kız diye duydum da😄
Rukicanga Elfkzlky Banyo için kokusuz şampuan aldım aktardan. Elimi de onla sabunluyorum. En azından bişeyden kusmayı bıraktım
Yesilmavigs Rukicanga denemek lazım ama diğer şeyler nasıl geçecek bilmiorum. Normalde bulantı ilacı kullanıyorum ama buralar akşamlari erkenden uyuduğum için içmeyi unutuyorum belki düzenli kullansam faydasını görecem
Reyreyyyy Elfkzlky ben 3. Aya kadar her seyden bulandim insanlar da dahil cok cok cok sevdigim eşimden bile cok zordur bilirim canim annemiz insAllah hemen atlatirsin geciyor ama zorlu geciyor 😔😔
Vandb Elfkzlky ben 4 yaşındaki oğlumu bile koklayamıyordum aklınıza gelebilecek herşey midemi bulandırıyordu
Hulya-003 2_erkek_annesi katılıyorum kesinlikle ben nasıl çikolatadan nefret ederim bir yudum çay içemem diyorum normalde çikolata için kurşun atar kurşun yerdim🤣🤣
Busragl Aselim11 ayy bendee kusturmuyor ama resmen öğurmekten gözlerim yerinden cikiyor kusmayi sevmedigim icin kendimi tutuyorum zorda olsa 🤣
Aselim11 Busragl ayy valla geçen eşim içerken bende içmek istedim tepsi yanıma gelir gelmez banyoya zor yetiştim o derece 🤣 böyle bişey olamaz
Busragl azracan20 ay insallah cunku kahvesiz bir dunya dusunemiyorum kahve bir yasam bicimi onu icerken hayata mola veriyorum oyle bi keyif yani artik dogurmayi bekleyecegim insallah gecer 🥹
Kelebekk92 Kokular en sevdiğim çay ve ilk öğrendiğimde yogurt çok yiyiyordum yoğurttan tiksindim birde yemek kokulari 11 haftadayim