Eloelo Mervenin gratiste var oradan almıştık arkadaşımla bende çatlamamak için sürüyorum arada kokusu falan çok güzel 37’deyim 0 çatlak 👍
Fbasturk Mervenin zeytin yağı dene canım ben kullanıyorum 32+3teyim şuan biseyim yok elhamdulillah, her akşam uyumadan sürüyorum göğüs uçları, bel, karın bacak ve aşağısına
Dileqim Mervenin benim dunya haritasi 😂 alistim artik...gecen doktorumda guya moral veriyo...ilk gebelikte catladin ya simdi boyle bir derdin yok diye 🙈 dogumlar bitsin hemen tedavi olcam insaAllah...Sen yinede nemlendirmekten vazgecme ..belki durur catlamasi...yada geriler...
BeyzZaA Mervenin 75le hamile kaldım hala 75im karnımı görme .zaten ergenliktende vardı bende beyazlaşmış artık şimdide doğurcak gibi çatladım diyorum la bi dur kilo alıyimde başla bare 😂
Ozgeaslan2305 Mervenin dogumdan sonra tuyler kalirsa eger lazer ucretsiz olarak yapiliyor diye biliyorum aklinda bulunsun canim😂
Sabia Mervenin bende 23 haftalığım canım ve aşırı çatlak var göbeğimde. Geçen sene 65 ile evlendim. Ölü Doğum yaptım sonra kilo aldım tekrar üstüne hamile kalınca da birden çıktı göbek var yarık yarık böyle kıpkırmızı ama çok takılmamak lazım bence herkesin bünyesi farklı bebişler sağlıkla gelsin tek istediğim🙏🏻🤲🏻
Saadet27 Mervenin aynen bende o konudan muzdaribim ya çatlamadı bugüne kadar son 2 haftadır toprak gibi çatladım ama oğluşumun canı sağolsun ☺️ Omların hatırası boşver
Saadet27 Nursen21 ben günde 4 litreye yakın su içiyorum CNm çatlayacağı varsa fayda etmiyor ben ne yaptıysam olmadı
Ykusdil Calasun hangilerini kullandın cnm aynen benmde kuru bir cildim var ve eskiden kalma çatlaklarım var🤦🏻♀️
Calasun Ykusdil weleda kullandim massace oil dustan sonra kullandim bol bol hatta eski catlaklarima bile iyi geldi
Ykusdil Calasun çok teşekkürler hatta dün araştırırken bunu gördüm baktım acabamı falan dedim içeriğini beğenmiştim denk geldi👍🏼🙋🏻♀️