Bzbz sedanur4004 onu tam bilmiyorum kontrol günüme var ama siz de hareketlerini çok fazla hissediyormusunuz normal mi acaba bilemedim 🥱
Aseliimmm sedanur4004 512 gr 28 29 cm yanılmıyorsam radyoloji doktoru kilosu normal hatta zayıf dedi kendi kadın doğum doktorum kilosu iyi boyu uzun demişti
sedanur4004 Bzbz evet genelde geceleri daha çok hissediyorum birde benim vajinama çok vuruyor aşağıdan 😶
Bzbz sedanur4004 karnıma bakınca attığında görüyorum tedirgin etti bu haftada bu şekilde olması.. ah bu duygu hareket etse korkarız etmese korkarız ortası yok :)
azracan20 sedanur4004 benimde o haftalarda çok vuruyodu vajinama şu an 31.haftaya yeni girdik yukarı çıktığı için rahmime daha çok vuruyor sezaryen dikişlerimin olduğu yere ben o zamanlar korkmuştum ama senin yorumunu görünce normalmiş dedim 😂
busraaa10 sedanur4004 yaaa bunun için post açacaktım benimde öyle ama tekme hissi değildir diye düşündüm yani bi baskı gibi bebek hareketi mi arada bi vurgu hissi baskı hissi gibi vajinada sizin de öyle mi ???🥲
busraaa10 sedanur4004 ama nasıl oluyo ya hahah hala anlamış değilim 🥹😂 yani çok değişik bi his baskı gibi bişey çıkacak gibi korktum bende ya bide bu gece hiç hissetmiyorum Allahım anksiyetem tuttu 🥹
Aseliimmm sedanur4004 Teşekkür ederim canım kiloları boyları daha o kadar çok değişecek ki sağlıkla doğmayı nasip etsin Rabbim 🌸
Bzbz Bunun için postta açmıştım kızlar her gün mutlaka canım havuç istiyor yiyorum siz de iyi bir şey mi? Doktora bunu sorarak vaktini almak istemiyorum bazıları iyi diyor bazıları değil benimle aynı hafta olduğunuz için merak ettim düşüncenizi🫶