izobellaaa-_- Kızlar 20+4 olduk bugün normal kontrole gittim sizce yarık dudaklık var mı belli olur mu ayrıntıya gitmeme az kaldı Bu arada gülüyor galiba bana mi öyle geldi 😃
Sadeceanne2 izobellaaa-_- neresi yarık dudaklı ya benziyor kız bunun bal gibi bir şey 😄😄😄baksana. Şuna
251211 izobellaaa-_- bişeylere takıcaz ya ondan hep 😁😁 yani olsa fotoğrafı verirken falan söylerdi ama bencede gülümsemiş öyle bi görüntü göremedim ben sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫠
Bsrrgl izobellaaa-_- cihazın açısı çok önemli yani fenerin her noktayı eşit aydınlatmaması gibi. Bun ile ilgili doktorların videolarını izlemiştim dediki sen bakınca korkunç manzara görürsün problem var sanırsın ama tamamen iyidir çünkü cihaz tam net lemez bazen falan. Yani olsa doktorun söyler dert etme ☺️
izobellaaa-_- yalandunyaa sorma kızzzz hissi bile o kadar güzel ki 😇😇 Allah kalbindekileri versin kaç haftalıksın
izobellaaa-_- 251211 ayyy sorma akşama kadar saçma sapan şeyler kuruyoruz ya Allah başka dert vermesin😃🥰🥰
Sedatun Benim detaylı ultrason görüntülerinde de öyle görünüyor ama doktor bişey yok korkma yüzünü dönmediği için rahim duvarıyla karışıyor görüntü demişti detaylıya girceksin zaten bi iki haftaya orda için rahatlar bişey yoktur Allahın izniyle :)
izobellaaa-_- Sedatun aynen az bi zaman kaldı gitsem de rahatlasam kızzz olunca birde insan daha çok düşünüyor hani naif oluyor insan 🥰 oğlum da rahattım 😂
izobellaaa-_- Sadeceanne2 kızzz ne bileyim içime böyle bi his geliyo her gece yatınca Allah Allah 😃 hiç de böyle pimpirikli değilimdir ama fotoyu görünce hafif bi rahatlama geldi bu arada çok teşekkürler😃🥰
Sadeceanne2 izobellaaa-_- sağlıkla gelsinler inşallah bende 20+4 üm detaylıy gidicem bu hafta inşallah