Miray-0206 Uzun kusma zamanlarından sonra şimdi 15. Haftaya girdik son bir kaç gündür makatımda kan geliyor bi kaç arkadaşım normal vs dedi korkuyorum acaba siz de bu durumu yaşadınız mı ? Yarın doktora gideceğim size bir danışayım dedim
Lwnnn Miray-0206 kabızlık varsa kabızlıktan oluyor bende o haftalarda kabızlık çektim o zamanlar kanıyordu bide bazı gebelerde basur problemi oluşuyor eğer kabızlık yoksa basur kaynaklı olabilir
Derinnmom Miray-0206 merhaba aynı haftada bende de oldu tuvalette zorlanmadığım halde bile oluyordu sonra peceteye kan geliyordu benim doktorum normal demişti ama siz yine de bi sorun isterseniz. Benimki 2 hafta felan öyle devam etti hiçbir şey kullanmadım sürmedim sıcak duş alıyordum sadece
1prensesannesi__ Miray-0206 basur olabilir canim et gibi siskinlik oluyo baharat daha az tüket qcı yeme eger basursa tatlı tatlı kasintida yapar makat deligi haberjn olsun gecer insAllah
mommys1 Miray-0206 zorladığında felan oluyosa hemoroid olabilir yani basur hamileyken bende de vardı doğumdan sonra geçti genelde hamilelikte oluyo ama sen yinede için rahat etmiyosa doktora görün
Miray-0206 mommys1 çünkü ağrım oluyor korktum iyice acaba bi bende mi oluyor diye sizlere danışayım dedim çok teşekkür ederim
Miray-0206 Lwnnn çok teşekkür ediyorum peki krem vs verdi doktorunuz bu şekilde mi tedavi süreci oldu
Lwnnn Miray-0206 yok herhangi bir krem vermedi kendim evde kantaron yağı sürdüm vitamin ilaçları kabızlık yapıyordu onları değiştirdi ondan sonra geç. Hatta ilk kan gördüğümde bebeğime bişi olmuş sandım kontrol ettiğimde makattan geldiğini anladım bir sorun olmaz içini rahat tut kantaron yağı çok iyi geliyor enfeksiyon içinde kullandım geçirdi hemen doğal kantaron yağı varsa mutlaka kullan
Miray-0206 Derinnmom doğru söylüyorsunuz doktora gittim çatlak dedi kremler verdi inşallah geçer çok sağ olun
Busraaslantas Geçmiş olsun. Tuvalete çıkarken zorlanma yaşadıysanız makat çatlağı olmuştur. Kabız kalmamaya çalışın. Hemoroid kanama yapma evresine gelene kadar mutlaka hissederdiniz. Sizinki fissür denilen çatlak kaynaklı kanamadır. Bol su için
Miray-0206 1prensesannesi__ çok teşekkür ediyorum canım doktor yırtık oluşumu dedi ilaç vs verdi çok sağ ol bunlarada dikkat ederim tabi 🌸
1prensesannesi__ Miray-0206 kesinlikle dikkat et canim ben aci cok severim ekmek arasi aci tursu yedim kendimi mahvettim ve basur kremleri var onlardanda kullanabilirsin kasinti falan olursa rahatlatmak adina
Miray-0206 1prensesannesi__ krem ve fitil verdi bir de şurup ilk defa bugün rahat bi şekilde oturup kalktım Allah kimsenin başına vermesin çok zor ya 😔çok şükür bende aşırı seviyorum acıyı bırakmak çok zor olacak canım ☺️
1prensesannesi__ Miray-0206 hemde ne zor anlatamam yine dayanamayinca yiyorum ama acisini cekmiyor degilim kolay olmuyo bazi yemekler aci olmadan ben tadini alamiyorum ama aciyi yiyince acisini sonradan daha cok cikariyo 😂