Burcuneris Benim kardeşim. Şuan askeri personel hiç bir sıkıntısı kalmadı iz vs ki onun zamanında bu kadar ileri değildi tıp. Hiç. Korkmayın Allah’ım dermansız dert vermesin.. Hilal5400
gizem-cbn Hilal5400 kuzenimin oğlu yarık dudak yarık damak doğdu biraz zor oluyor ameliystları falan konuşması da gecikiyor damaktan ama durumu iyi
Hilal5400 Burcuneris amin inşallah benim bebeğimde bi an önce atlatır rabbim hepimizin yavrusunu korusun 🤲
Hilal5400 Bebekkkk peki nasıl oldu süreç nasıl ilerlediniz dün doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar çok korkuyorum nasıl ilerleyeceğimizi nereye götüreceğimizi bilmiyoruz
zelis63 Hilal5400 sakin olun bizim yakın bir akrabamızda öyle doğdu bir operasyonla kapatıyorlar doktor size bilgi verecektir
Bebekkkk Hilal5400 korkma derdi veren Allah dermanıda verir sadece damakla hele hiç korkma inan sakryada ne olur kime gidilir bilmiyorum o sürece giremedim bazı sebeplerden dolayı
Hilal5400 zelis63 kaldığım hastanede az rastlanan bir durummuş onların verdikleri cevapta pek içimizi rahatlatmadı yarını bekliyoruz sabırsızlıkla