Mutluluk71 Nasıl gecer doktur randavuma daha 2 hafta var ilişki sonrası vajınam resmen yanıyor sızlıyor ve şişiyor canım çok yanıyor 😭 hayatan soğutu resmen bebeğime bi etkisi olurmu enfeksiyon varsa
Leyla39 Mutluluk71 aynı durum bende de vardı. Bugün Dr bir hap gibi bir şey verdi. Onu kullanmaya başladım. Bende eşimle konuştum. Ara verdik ilişkiye. Eziyet çekiyorum resmen.
Mutluluk71 Damlaserkan zaten 2 haftada bir giriyoruz ondada perişan oluyoum bazen yarıda kesiyorum inanın ilişki diye yanıp bitmiyorum bu ilişkiye girmesemde birden kaşını sızlama şişme oluyor
Mutluluk71 Leyla39 inşallah gecer gercekten eziyet bizde bu yüzden hep ara veriyoruz şişme durumu beni korkutuyorr
Leyla39 Mutluluk71 iki gece önce o şişme durumunda dolayı salya sümük ağladım. Yok böyle bir acı. Durup dururken oldu.
seymaa7 Mutluluk71 doktorum bana doğurunca kurtulursun anca dedi 34 olduk başından beri geçmedi yani şişlik kaşıntı yanma geçiyor ama kokulu yeşil akıntı devam ediyor ilişki esnasında da daha dikkat etmeniz gerekir temizlik açısından
Mutluluk71 Leyla39 Bnde o şişme esnasında idrarım gelince ağladım sabaha kadar tolete giremiyorum korkumdan acısından
Leyla39 Mutluluk71 aynı şeyleri yaşıyoruz şu an sizinle 😔😔. Umarım en kısa zamanda düzelir. Çekilecek gibi değil.