S17 Sezeryandan sonra ağda yaptırıcam çünkü aylardır bi kendimi tamamen artık temizlenmiş görmek istiyorum. Ama sezeryan da kaç günde toparlanıyor ve ağda da biraz acılı bişey yani tam olarak ne zaman yaptırmam gerekiyor bilmiyorum
Minigiim-vebenn52 S17 ben 1 -2 ay geçsin öyle yaptırmayı düşünüyorum ama kırkım çıksın doktora sorucam
Duysal S17 ben epidural oldum tek hatırladığım aci ayağa ilk kalkış aniydi nefesim kesildi bütün organlarım yere düştü sandim 😅 yürüyüş yapmak çok iyi gelecektir ve 1 gün sonda hastaneden çıkınca ağrı acı hafifliyor zaten ama gülerken hapşırırken ayağa kalkıp yatarken falan hafif acı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil
Anoniiim Kızlar Sezeryan oldunuz sanırım, öncelikle geçmiş olsun bebişleriniz de hayırlı uğurlu olsun❤️🌺 benim biraz korkum var da Sezeryan konusunda :) Ağrı acı vs durumunu kaç günde atlatıp normal yaşantınıza döndünüz
Minigiim-vebenn52 Anoniiim ilk günün gecesinde ayaklanıp bebeğimi kendim alıp bakmıştım ben desteksiz kalktım yataktan destek alıyordum sadece spinal oldum ben Ağrılarım geçmesi iki haftayı buldu rahat etmem yanma ve batma çok olmuştu bende dikiş yerlerim yanıyordu yürürken
Anoniiim Minigiim-vebenn52 dayanılamayacak cinsten miydi ağrılar? Yoksa ilaçla falan kontrol altına alınabiliyor muydu
Polatalemdar Anoniiim ağrı kesici verince çok hissetmiyorsun ben hastaneden çıkana kadar ağrım oldukça ağrı kesici vurdurdum popodan vurdular aman aman etkisi büyük olduğu için afedersin totom acımıştı 🤣ama korkma İnanki herşey güzel geçiyor
Minigiim-vebenn52 Anoniiim dayanılmicak gibi değil tabi ki ama kesik acısı sonuçta ağrı yok bi acı var sadece hareket ederken öksürürken hapsırırken gülerken ama az bi ağrın olsa yanma batma vs olsa hemşireler ağrı kesici iğne yapıyor hemen geçiyor bi beş dkya düzenli olarak sana ilaç getiriyorlar zaten onlar dışında ağrın olursa yine isteğe bağlı da ağrı kesici yapıyolar acılı bi kısmı yok ama burada okuduğum kadarıyla bazılarına elle baskı yapmışlar kan akışı için o çok acımış bana kum torbası koymuslardı zaten uyusuktum onunda bi acısı olmamıştı çok şükür bu arada ben normalden sezeryana döndüm asla sezeryan istemiyordum çok korkuyordum bıçak yarasından ama korktugum gibi değilmiş
Duysal Ve bu sürede ilaç kullanamazsın ilk sütün çok önemli mutlaka emzir bebeğin sarılık olmasını önler
Minigiim-vebenn52 Duysal ben ilaç kullandım hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum bana ve kan ilacı hastanede de bunları almıştım antibiyotik zaten kullanılması gerekiyor dikişler enfeksiyon kapmasın diye