Dilan_55 Iyi geceler kızlar 39 haftalık hamileyim karnımın üst tarafı iyice boşaldi baya asagida karnim şu 3 gündür böyle ara ara beni yollayan regl ağrısı sancısı vardı bebek böyle karnımın tam ortasına toplanıyor acaba bu doğum habercisimi 🥰
Denizzli20 Dilan_55 38+2 aynı durumdayım karnım sık sık taş gibi oluyor buna bazen regl ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor hayırlısı inşallah gelsin diye elimden geleni yapıyorum 😍
tugcebyrmm Dilan_55 35+3 suan da var bu belirtiler ve doktordan yeni geldim yalancı sancı ve kasılmaların başlamış canım karnında toplanma değil o kasılma rahmin doğum hazırlığı yapıyor
mcrukiye Bende burda durayım 38 +6 olduk dünden beri sık sık sanki adet olacakmışim gibi ağrı gelip gidiyor saatte bir geliyor acaba artık doğum habercisi midir
Damladammy Ben de aynı 39+3. Göbek üstüm semsert. Adet ağrısı gibi ağrım oluyo. 25 Şubat normal doğum . Sizlerin doğum ne zaman 😍
Dilan_55 Damladammy valla benim ikinci doğum olduğu için her an hersy olabilir diye gün koyamiyoruz 🤣
Smyrazkl Damladammy tamamen aynı hafif ağrılar ve acaip bir sertlik harekette yanı sıra bonus tabi😅 22 şubat beklenilen ama gelmezse maks 28 e kdr bekleriz alırız dedi doktorum🙈
cptrhb Dilan_55 Ben bunu 35. Haftadan beri yaşıyorum 4 gün önce de nişanım geldi 37+2 yim sürekli oluyor o toplanma yalancı kasılma
gizem-cbn Dilan_55 benimki de aynı oluyor sertleşiyor böyle pıt pıt vuruyorum hareket etsin diye korkuyom 🥲
Eddaa57 Dilan_55 tam bugün 39 oldum kasılma hep var ama düzenli değil artık doğurmak istiyorum adet sancısı gibi arada geliyo banada inşallah doğum habercisidir🫣