HayaLim_Panbik Kizlar karanfil koydum disime banamisin demedi, yakin zamanda delik olup curudu ve birat kirilsi. Cok agriyor evde paracetamol yok arveles agri kesici var , icilirmi bu kafayi yedim😟
Nur5516 HayaLim_Panbik parol harici içmeyin hele ki doktor önermeden tehlikeli olabilir Bide sarımsak bastırın
HayaLim_Panbik Nur5516 parol yok evde sabah ilk isim almak olacak. Fena agriyor ya karnimda ac bisede yiyemem. Sarmisak deniyim bi
HayaLim_Panbik yagmurus karansmom_ tum.karanfil denedim fayda etmedi. Evde heryeri döktum paracetamol 500 mg buldum onu icdim gecmedi . Az oncede tuzlu su garhara yaptim biraz hafifledi.
Merve1414 HayaLim_Panbik kesinlikle içmeyin sadece parol acile gidin serum takarlar ordada parol yapiyolar ama serum daha iyi haptan yada diş aciline gidin uyustursunlar oda en fazla 2_3 saat etki eder
Nssyclk Sakın içmeyin çok tehlikeli bebek için. Karanfil yağı damlatın anında uyuşturup ağrıyı kesiyor.
HayaLim_Panbik Nssyclk cane yagi yokda tum olarak 2-3 tane disim ustune koydum normalde geciriordu onceden. Bugun cok siddetli ondan gecirmedi
Merve000 HayaLim_Panbik çay bardağının yarısına kadar su koy bol tuz yarın limon sık gargara yap aynısını yaşadım bu kesti sonra dolaptan buz al üstüne yat uyu
HayaLim_Panbik Merve000 ya su disi hamilelikdem once hep erteledim.hep biseyler girdi araya. Simdide kivraniom. Eczane aradim.hepside sabah ilk is dis dokturuna git dedi. Hamilelikde dis tedavisi nasil olur bilmiom
Baahar4549 HayaLim_Panbik Mutlaka yaptırın, ben korkudan dolayı kasılma yaşadığım için yaptıramadım. 5 günlük lohusayken 3 dişimi de aynı anda çektirdim 6-7 tane dikiş attılar. Ne lohusalığı ne bebeğimi anlayamadım. Dişçinize hamile olduğunuzu söyleyin tedaviyi ona göre şekillendirecektir.
Yusragezer HayaLim_Panbik parol haricinde hiç bir ilaç içemezsin canım bende çok çektim hamilelik nasıl geçti derlerse diş ağrısıyla derim ne gece uyudum ne gündüz oturarak uyukluyordum artık en son dayanacak gücüm kalmadı doktorumla konuştum 26 haftalık gebelikken doktorum her türlü işlem yapılır diye onay kağıdı verdi onunla dişçiye gittim sağ ve sol taraftan iki dişime kanal tedavi gerekiyormuş sağlı sollu anestezi yaptılar 1 saat bir sürmedi çok şükür bebeğimde bende çok sağlıklıyız boşuna çekme o ağrıyı derim en kısa zamanda doktorunla konuş
HayaLim_Panbik Yusragezer parol ve paracetamol ayni demi? Dun hem ruhen hemde saglik acisindan kotu berbat gecirdm. Bugun dr a gitmeye kararliydim ancak esimin kumar yuzunden kavga ettik gidemedim😔 sanada cok gecmis olsun cnim dis kadar kotu bise yok
Yusragezer HayaLim_Panbik sanada çok geçmiş olsın balım parol ve paracetamol aynı mı bilmiyorum ne dersem yalan olur parol biz hamilelere uygun sadece diğer çoğu ağrı kesicinin bebeğe zarar verme ihtimali bulunuyormuş ayrıca eşini umursama bence bu dönemde bende öyle yapıyorum sen ve bebeğin şuan herşeyden daha önemlisiniz kendine bebeğine dikkat et doktora da kendin git gel gerekirse çünkü ağrısıyla da yaşanmıyor gerçekten
Aselsmoms HayaLim_Panbik ahh bu diş ağrısı oğluma hamileyken mahvetmisti beni salı günü uyuyamadım ağrıdan 🥺 canım eczaneden disinol al sur ama yutma bide 2 sarımsak ve 2 karanfil ez biraz su koy gargara yap ve paradontax diş macunu da çok iyi geliyor 😔 rabbim şifa versin 🤲🥹