LamiyaCetinkaya Derinnmom kız bugün benim de yoğun sarı akıntım var, ama dün böyle birşey yoktu resmen bugün başladı. Çok hafif bel ağrım var ama hiç doğuma yoramıyorum, sen ne durumdasın? Belki de doğum belirtisidir bu akıntı da 🤷
Derinnmom LamiyaCetinkaya canım ben dün bu postu açarken çok fenaydım şuan birazcık daha iyiyim ama akıntı ve ağrılar devam ediyor. Bu ağrının bai tık altıyla acile gitmiştim açılma vardı nst de az sancı çıkmıştı o yüzden gitmedim hastaneye. Yarın 8 buçukta gidicem doktor çağırmıştı beni
Derinnmom Izell çok sağol canım 🙏🏻 aynen öyle ben bu ağrılarla pazar günü de gittim nst de azıcık çıktı eve geldim tekrar o şekilde gitmek istemiyorum, uyudum uyandım biraz daha iyi ama geçmedi tamamen 🌸
LamiyaCetinkaya Derinnmom bir de anlamadan açıklık olmuştur ve gitmişken doğum yapıyormuşsun 😁😁 ben de dün gece 2-3 arası bel ağrısı ve kasılma yaşadım sonra uyuyayım bari en azından uykumu almış olurum dedim, sabah bir kalktım birşey yok 😂
Humeyra_87 Sema2525 günaydın kız merak etme doğurmadım iyim sabaha doğru hareketı başladı ağrı kesıcı almamam gerekıyormuş
Derinnmom LamiyaCetinkaya bende de şuan azaldı kalkıp evi temizlemeyi düşünüyorum 🤣 eşim çok korkuyor evde doğuracaksın diyor sürekli kalk acile gidelim felan diyor, bana diyor sen nasıl dayanabiliyorsun durabiliyorsun felan 😂😂
LamiyaCetinkaya Derinnmom Bizimkinin hiç umrunda bile değil, galiba sancım var diyorum hı tamam diyor sjsjsj ikinci olduğu için rahat galiba 😁
MF0127 Derinnmom benimde normalde cumartesi randevum vardı doktor yarın çağırdı şaşırdı hala doğum olmadığına yarın gel dedi 😅😅 senden haber bekliyorum valla sen bugün dogurursun bence bende yarın doğururum aynıyız hemen hemen belirtilerde 😅😅