byzyldz _Tazeanne arabayla yolculuk sizin açımızdan zor bebek açısından daha iyi olur uçakla sizin açınızdan kolay bebek içinse kulağının sıkıntı çekmemesi için uçak inerken ve kalkarken emmesi gerekir onun dışında yolculuk sıkıntılı bi şey değil
mimar_anne _Tazeanne Pol_en Memleketim de doğum yaptım daha 2 haftalıkken 11 saatlik yol gittim sezaryen olmuştum hiçte zor olmadı ☺️
Pol_en Henüz doğum yapmadım (35hf) ama Allah kısmet ederse doğum için memlekete gideceğim,bebek 10 günlükken araba ile 3-4 saat yolculuk yapmak zorunda kalacağız inşallah bizim için de sıkıntısız geçer 😔
Pol_en mimar_anne ay inşallah bizim için de öyle olur 🙏 peki doğum için memlekete ne zaman gittiniz , biliyorum biraz geç kaldım ama eşimin işinden dolayı 36. Haftaya kaldı benim gidiş 😄
byzyldz Pol_en bebiş kanala girmediği sürece haftanın pek önemi yok gitmeden doktora görünmeniz iyi olur ama zaten süre kısa 3-4 saat demişsiniz bi sıkıntı olmaz
mimar_anne _Tazeanne araba ile emzirmekte kolay oldu ekstra mama takviyesi de vardı zaten sorun olmadı