Damlacaa Kullanip memnun kaldığınız korse onerisi varsa yazabilir misiniz kızlar dogumdan sonra giymeye uygun. Ilkinde giymedim cok pismanligini yasadim sezeryan gobegi sarkiyor zaten ama 2. De biraz onlem almak istiyorum
gamzelik20 Damlacaa İnternetten kopcali korse diye aratıp yorumlara bakarak almistim, zaten memnun kalınan ürünler belli, kadınlar yazıyor doğumdan sonra kullandık vs diye ona göre seçebilirsin istersen
Damlacaa elifgunduz21 Didi10 Ya onu gorumcemlede konustukta şal falan yapmis kayiyo durmuyo dedi ikide bir ugrasmiyim diye korse bakayim dedim. Yoksa direkt bel kusagi yapicam icime sinen bisj bulamazsam
Damlacaa gamzelik20 peki sizce giyilebilir mi olsun yoksa sadece belden sarmali mi hic korse kullanmadim nasil bisi alirsam memnun kalirim bilemiyorum. Deneyiminiz nedir
Motherhoodie Damlacaa ben korse takamadım çok canım acımıştı onun yerine beli yüksek toparlayıcı tayt giydim
Damlacaa Motherhoodie kanama varken tayt giymek cok zor oluyor o da geldi de aklima elbisedeb baska bisi giyemiyorum 🥲🥲
mimar_anne Damlacaa kesinlikle balenli korse tavsiye ederim 3 günden sonra kullanmaya başladım asla rahatsız etmedi hatta destekledi sezaryen olmuştum kopçalı falan asla almayın balenli ve cırtlı en iyisi
mimar_anne Damlacaa https://www.google.com.tr/shopping/product/1264221601498038311?q=e+bebek+balenli+korse&client=safari&sca_esv=725712b13be26739&hl=tr-tr&biw=414&bih=715&tbs=vw:g&prmd=sivnbtz&prds=eto:5326839200987758386_0,cdl:1,prmr:1,rsk:PC_8867600240841437466,cs:1 E bebekten almıştım ben babyjem marka aşırı rahat ve kullanışlı
Rojda09 Bende yamuna korse almayı düşünüyordum baya iyiyorumları var kullananlar memnun ama fiyatları çok yüksek kararsız kaldım bende