husniyealtun Essa erbil cakar dayim ve evet cok memnunun. Bugün bizim icin pek iyi olmayan ama dr umun tecrubesini anlaman icin yasadigimiz olayi anlatayim. Arkadasim 17 haftalik hamile leke sorunuyla gidiyor zeynep kamile. Oda erbil hocada takipte. Asistsn muayene ederken kaldırıyor ve daha 17 haftalik bebekteki kalp anomalisini goruyor ki bu pek mümkün olan birsey değilmiş. Kalp gelisimi 24lerde tamamlandigi icin bu tip bir sorunu ( aort damarityla ilgili bir sorun var) bu kadar erken haftada farketmek her drun harci degilmis..
Essa GamzeSerhat testler arasinda en onemlisi bu; o yuzden perinatolog ve prof olmasina dikkat et, parayi ikinci planda tut.istanbulda en iyilerinden biri recep has.ben cok arastirdim en iyisi o oldugu icin ona gidicem.21. Haftada bakiyor 750 tl.
Ipekokanliya Nuranaliayaz1 cerkezkoy irmet hastanesinde 350 ye yaotrdjm çok ta memnun kaldım tavsiye ederim çok güzel ilgilendiler daha sormaya kalmadan tek tek anlatiyo doktor
Essa husniyealtun himm...ben de bir gideyim ozaman, ozel hastanede ve normal dogum yapmak istiyordum ama ozelde gece ve haftasonu gelmiyorlar ve de bir bahane bulup sezeryana aliyorlar.doktora gore degil krndi durumuma gore dogum yapmak istiyorum. Devlette de normal dogum taraftarilarmis.
yhilalcaglar humaninannesi61 Merhaba bende afiyet hastanesine gidiyorum. Nurcan hanım miydi doktorun ismi. Devlete mi gitsek yoksa afiyete mi çok kararsizim
humaninannesi61 yhilalcaglar Ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim canım. Doğumu orda yapmanı tavsiye etmem. 5. Ayıma kadar ümrana gittim zeynep hanıma tavsiye ederim. Ama doğumu medipolde yaptım.
husniyealtun Essa evet devlette oncelik normal dogum ama kisinin ameliyatlari ve durumuna gore degisiyor elbette bu durum. Mesela bana da bu bahsettigim arkadasima da erbil hoca zorunlu sezeryan dedi. Benim ameliyatlarim sebep onunda rahminin kucuk olmasi.
husniyealtun Essa ayrica ben iki yerde takipliyim hem erbil hocaya gidiyorum hem de yunus emrede nazan hanima. Her ikiside biliyor iki takipli oldugumu ama bakalim dogum nereye nasin olacak
Essa Mecbursa tabiiki sezeryan olmali, ama durduk yere de sezeryan olmak istemiyorum. Yunus emre nerede onu bilmiyorum ama bayan doktorda nedense kendimi daha iyi hissedecegimi dusunuyorum.yani daha rahat davranirim heralde
husniyealtun Essa uskudar merkezde canim. Cetinkaya magazasinin orada kime sorsan gösterirler. Ben dogum icin sectim orayi anne bebek yogun bakim unitesi filan var. Nazam hanim cok rahat ve bilgili bir dr. Egolarida yok. Her gittigimde sorar zeynep kamile gittin mi bisey dediler mi tetkik yaptilar mi filan diye. Tavsiye ederim onuda..
Essa husniyealtun o zaman once nazan hanima gideyim. Cok tesekkur ederim , valla rahatladim biraz ya😚
MerveErdalKam Dr demesine göre çok önem taşıyan bi test ve işinin ehlinşn yapması gerekiyormuş. Bize prof. Dr. Atıl yükseli önerdi fiyatı çok fazla 900 tl mecburu olarak yaptırıcaz önerdiği için.
Essa Atil yuksel de iyi bir doktor. Zaten istanbulda bunu en iyi yapan 3 tane prof perinatolog varmis. Biri de atil yuksel.ben ucu arasindan recep hasi sectim o da videolarini filan izledigimde cok daha yakin hissettim onu.baska da bir sebebi yok zaten😊 ha bi de hakkinda bir tane bile sikayet olmayip hep ovgu oldugu icin
Kivanclimerve Drngrkm Evet tazminat davasi devam ediyor..doktorun adi Fundaydi yanlis hatirlamiyorsam sanirim hastane yollamis doktoru..hastanenin adini duyunca yazmak istedim saglikli dogumlar diliyorum size
EsraEmirhanYldrm CerenVarol merhaba detayli ultrasona bulent beye gtmssnz bn de bugun gdicem memnun kaldinizmi bi de 4 boyutlumuydu ultrason
CerenVarol EsraEmirhanYldrm valla tam hatırlamıyorum ama öyleydı galıba,resım derdıne dusmustum ben 😂renkli resmını cıkartmak için ve pozunu yakalamak in cok ugrasmıstı 😊memnun kaldım ama