DilaraMustafaSelim Kızlar ben ankarada yaşıyorum zekai tahirde yaptırdım ayrıntılı ultrason günü alıyorsun 22. Haftada ama ücretsizdi yani bide 30 dk sürmedi
CerenVarol Sude123 tabiki kabul edıyorlar ben normalde medicalpark gaziosmanpaşaya gidiyorum doktorum orda,ama fiyatları arastırdım duygu hastanesi en uygun fiyat...
CerenVarol Ceylan52 ayrıntıyla renkli farklı oluyor ama ayrıntılıda ufaklık kendını gösterirse bir kaç reamini renkli basıyor doktor,benım kızım bıraz ugrastırdı doktoru ama pozunu verdı sonunda 🙏🏼😊😊
EsraEmirhanYldrm CerenVarol merhaba detayli ultrasona bulent beye gtmssnz bn de bugun gdicem memnun kaldinizmi bi de 4 boyutlumuydu ultrason
Drngrkm Mavianne ben de funda hanima gidiyorum. Yan yana odalari 😂 biz funda hanimda cok sıra bekliyoruz ama bertan hocaya gelenler beklemiyor ne guzel. Kacinci haftadasiniz. Dogum da medical de olacak di mi ? Ne cok sordum😅 sağlikla bebeklerimize kavusuruz insallah
Mavianne Drngrkm Drngrkm evet canım doğumu medicalparkta yapacağım 😇 doktorumdan çok memnunum 18haftalığım 😇😇😇😍 sen kaç haftalıksın
sevilayumitozdemir GamzeSerhat bağcılar ilgi hastanesinde 160 TL ue yaptırdım 1 ay falan oluyor , gayet memnun kaldım 45 dakika 1 saat baktık bebişe 😊 renksiz yaptırdım ben, geçen hafta da doktorun renkli fotoğrafını verdi süpriz oldu 😊
Ipekyuksel GamzeSerhat devlette yaptırdım hiçbi sorunda yasamadım 15 dkkda aldım sonucumu gösterdn doktora.
Mavianne Drngrkm hadi ya ben daha fazla duymuştum ben normal istiyorum umarım olur 😇😍 aynen yakınız 🙂🙂
Drngrkm Mavianne daha gecen hafta sordum fiyati, hasta yaris bolumune. 2018 fiyatlandirmasi boyleymis