Busbusd1 Kızlar tuvalete gittim vajinada batma hissi vardı acayip kasıldım sonra çişim mi geldi su muydu anlamadım ama kendiliğinden gelir gibi oldu anlamadım hiçbi şey sancı olmadan su gelir mi
Evlatsevgisi2 Busbusd1 gelir canım ama suyun oldugunu anlarsın cis anlık gelir biter ama su bitmeden sızıntı şeklinde. Bile akar sürekli iç çamaşırın hiç kuru kalmaz sürekli su akar bardaktan dökülür gibi akar azar azar akar yani su olsa anlarsın daha sonrasında aktı mi bu dediklerim gibi? Su geldikten sonra hafif hafif ağrılar da gelebilir
Busbusd1 Evlatsevgisi2 Anlık olup bitti böyle az az geldi ayağa kalktım kesilecek mi diye yine aktı biraz iç çamaşırıma ama baskı o batma hissi olduğu içinde çiş gelmiş olabilir mi diye düşündüm
Gizemlibirisi007 Sancı olmadan da su gelebilir. Ama batma hissi bu haftalarda normal artık🙂 takip edin artarsa acile gidersiniz
Busbusd1 Gizemlibirisi007 dünden beri karnım çok sertleşiyor arada adet sancısı gibi sancılarım oluyo ama bilemiyorum en son 35 haftalıkkrn gitmiştim doğum pozisyonunda demişti doktor
Evlatsevgisi2 Busbusd1 olabilir canım bebek mesaneye baskı yaptığı için idrarını da tutamazsın su olsaydı sen farketmeden gün içinde akıp durur batma siddetlenirse belden kasiklarina giren ağrı fazla olursa acile gidebilirsin
Gizemlibirisi007 Busbusd1 artık haftalık ziyaret edin bence doktorunuzu, hem içiniz de daha rahat eder😊 dediğim gibi karında sertleşme olsun, toplanma olsun, ağrı batma olsun çok normal korkmayın. Bebeğin hareketleri ve sizin sağlığınız iyiyse sıkıntı yok