K123u123b123r123a123 Elbette öyle bi amacın olmaz, kimsenin öyle bir korkutma niyeti olmaz ki, olmamalı da. Seni manipüle etmekten başka bisey yapmıyorlar. Bu forum herseye açık, boşuna hassas içerik etiketini eklemediler buraya. Burda herseyi konuşabilir, dertlesebiliriz, gülebiliriz. Doktorlar ebeler hani uyarılar yapıyor ama bilemeyiz ki, şimdi bebek uyuyorsa o an nasıl anlayacağız ki. Ben şimdi takip ediyorum ama gün içerisinde hareket etmiyor. O zamanda uyuyor diye düşünüyorum. Bu bebekler 7/24 saat hareket halinde değil ki. Kendini asla ama asla suçlama. Kalp durması anlıkta olabilir. Tabi ki tavsiyen kulağımıza küpe olsun ama bilemeyiz yinede. Daha dün arkadaşla konuşuyoruz burada, kızın sancısı var. Ben ona hastaneye git dedim. Doğum sancısı olabilir diye. Kendisi zaten hastaneye gidiyormuş bu şikayetleri nedeniyle ama ebe azarlıyormuş, sancısı 5 dakikada bir olmadığı için vs. Belki başka bi problem var bebekle ilgili ondan dolayı ağrısı vardır. Niye böyle diyorsun dimi. Bende mesela epilepsi nöbeti geçirdim, bi gece serviste kaldım ve nöbet bebek için tehlikeli. O gece bi ebeyle tanıştım bana dedi ki. Hamilelik bir kapalı kutu. Bebekte ne olacağını asla bilemezsin dedi. Sen gönlünü ferah tutmaya bak dedi. Gerçekten kapalı kutuyuz. Bizleri bebekleri neler bekliyor bilmiyoruz.