yagmurrrra Kızlar afedersiniz ama tuvalete gittim çişimi yaptım daha sonra karnımı bacaklarımı yağlıyordum yani pijamam inikti bir baktım damla damla akıyor ama çişim olsa nasıl anlamam ki ? Korktum 23hafta tek yumurta ikizlerine hamileyim
Medos123 yagmurrrra ona dikkat et bnce doktoruna danış hemen. Bnmki de öyle oldu her lavaboda su gibi akıyordu bnde de. Kontrole gittim bebeklerimden birinin suyu azalmış. Ciğer geliştici iğne oldum 2 gün üst üste. 2 gün sonra da Doğum oldu. Ama bnmki 34 haftalık olduğu için doktor doğuma aldı. Sizinki çok erken hemen doktorunuza danışın bnce
Ugurhilal yagmurrrra korkmayın sakin kalın ben doğum yapalı 3 yıl oldu doğumdan sonra oldu bana da bitti sanıyorum ama bazen akıyor kalkınca endişelenmeyin ama muhakkak bi doktorunuzla iletişime geçin olası bi durumda erken önlem almış olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi
ruveyda123 Mutlaka acile görünün test yapsınlar bebeğim suyu olmasına karşın peki hâlâ devam ediyor mu?
yagmurrrra ruveyda123 Akan bişey hissetmiyorum şuan ama zaten anlamam ekstra yoğun olmadığı sürece çünkü zaten kaç kere çamaşır değiştiriyorum akıntıdan
yagmurrrra Medos123 bizim doktor telefon vermiyor mesai saatlerinde asistanına ulaşabiliyorsun böyle ayağa kalktığımda temizlendikten sonra yağlanırken çamaşırıma 3,4damla damladığını gördüm sizinde öyle miydi şuan bişey hissetmiyorum
yagmurrrra Medos123 Mesela yine gittim tuvalete kalkınca sildim temizlendim tekrar birkaç damla daha aktı acaba ben mi anlamıyorum? İkiz diye hissetmiyor muyum acaba tam ? İdrar olabilir mi?
Medos123 yagmurrrra haftan çok erken ama hissedersin o haftada. lavaboya tekrardan git idrarını tutup bırak o zaman anlarsın su mu idrar mı diye. Son haftalarda Bn öyle yapıyordum. Su gibi akınca anladım ki bebeğin suyu geliyor.
yagmurrrra Ugurhilal cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek 🥲 ikiz olunca insan herşeyden korkuyor