Azra41 Kdjhjhhj leblebi kurabiyesi Allah’immmmm o lezzet var ya yok böyle birşey hele çayla misssss.. bizim burda fırın var yapıyordu artık yapmıyor 😭
birLinaannesi Liyamm1 nisan-mayıs ayında çıkıyorlar 😭 Kaynanama gittiğimde köyde vardır diye yok kızım sen doğurunca bol bol getircem tam vakti o zaman çıkıyor dedi bana🤦🏻♀️
Liyamm1 birLinaannesi ben yurt disinda yasadigim için buluyorum ama tüm sene boyunca var normalde :// sizdemi seversiniz?
Naciyemutlu Kdjhjhhj mandalina ve salatalık çok seviyorum 😋 hele gece acıkınca salatalık dolaptan soğuk soğuk öyle hoş öyle hoş ki😅ha bide çiğköfte offff vazgeçilmezim
birLinaannesi Liyamm1 şanslısınız 🥰 Sürekli canı çeken biri değilim olduğunda affetmem yerim diyelim😂
Merve-betul mystery00 çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 24 yaşındayım bir kere ağzıma vurmuş değilim 😊🤷
Liyamm1 birLinaannesi yakinda türkiyede olacagim normalde insAllah isterseniz getirip kargo ile yollarim 💕
Merve-betul Ben hamileyken hicbiseu yiyemedim çiğköfteyi bile yerken yarısını eşime veriyodum ikinci zor geçmişti geçen yedim bulancam diye korktum ama şükür bulanmadan yedim
Merve-betul Ay size bı tarif veriyim onu yapın çikolata tatlı krizlerine bire bir hazır pastalara yakın bı bir Bircan pastası kendi kendime keşfettim parmaklarınızın yersiniz daha doğrusu tarifi doğaclama değiştirdim ♥️🤣