Karanfill 26 günlük bebegim emzigini bazen emiyor bazen de oguruyor emmiyor. Acaba alışır mi yoksa başka emzik mi deneyim?
Minigiim-vebenn52 Karanfill benimki de 28 günlük tutmuyo baştan vermek gerekiyordu sanırım şimdi tutmuyor ağzını bürüştürüyor başta da meme reddi yapar diye korktum vermedim
Karanfill Minigiim-vebenn52 yok ilk kızıma da 3 haftalıkken vermeye başlamıştım o hemen tutmuştu bibs vermiştim. Siz hangi marka verdiniz
Karanfill Enu1004 arada tutuyor elimle destekledigimde ama bazen de öğürüyor anlamadim. Tutacaksan tut tutmayacaksan tutma 😁
Minigiim-vebenn52 Karanfill wee babynin damaklısını da damaksızını da denedim tutmadı ağzına büyük geldi zaten ikiside burnuna değiyor 😂
Hayat31 Yeni doğan bebeğe emzik iyi mi? Benim kayinvalidemler diyor verme sakın sonra emmez. Ya da dişleri öne çıkar. Ama bende kardesimde emzikle büyüdük dişimizde normal 😂
Dilan_55 Hayat31 11 yaşıma kadar emzik emdim gayet güzel dişlerim🤣🤣 hem emzik emip hem annesini emen de bir sürü bebek var
Hayat31 Dilan_55 benimde beynimin etini yediler ya kaç aydı bu konu var evde. Annem ver diyor. Kayınvalidem verme. Meme emmez falan. En son dedim emmese oğluna veririm bende sütü israf edemem🤦