yeschef-13 Gozdeli Yurtışı tatiline giderken hapımı ( yasmin) türkiyede unuttum 4 gün kullanmadım 23+3 den selammm 🧿💐😂
Ebruktk Gozdeli Korunmayı Bıraktıktan bir sene sonra hamile kaldım ama oda düşükle sonuçlandı temmuz da kürtaj oldum şimdi 7 haftalık hamileyim bu seferde 6 ay sonra hamile kalmış oldum. Ve bu iki hamilelikte de en beklemediğim aylarda hiç düşünmeye vaktim olmadığı zamanlarda kaldım çok düşünmeyin diyeceğim sizede biliyorum zor çok zor ama böylesi daha iyi emin olun bir an önce gebelik haberinizi alırız inşallah 🙏
gamzelik20 İlkinde 4 ay sonra , ikinci de 2 ay sonra hamile kaldım, çok düşünüp kafaya takınca daha da uzuyor gibi geliyor sureç banada, stres yapmamak lazim
Derinnmom Gozdeli ben 6 ay korundum sonra ilk korunmasızda hamile kaldım. Bizim buralarda zam düşmesi diye birşey var rahim mi sarkıyor öyle birşey galiba o ay onu yapmıştım çünkü çok regl ağrım oluyordu dayanamıyordum o ay hem rahimimi düzelttim hemde adetten hemen sonra ilişkiye girdim düzenli olarak 2 günde bir 3 günde bir. Sonra adetime 3 gün kala test yaptım 3 haftalık gebeydim
2Princess1Mom Gozdeli Spiral çıkarttığımdan beri 1 senedir uğraşıyorum. 1 hafta önce idrar pozitif kan pozitifti ama sevincim kısa sürdü pazartesi günü kimyasal gebelik olduğunu ögrendim malesef. Çalışmaya devam 🥹
Seher-98 10.ayda hamile kaldım kimyasal gebelik oldu 2 ay sonra şuan tekrar hamileyim tam 1.sene korunmayı bırakalı