Ah050522 Merhaba! Arkadaşlar devlette daha doğrusu çam sakurada,randevu bulabilirsem tabiki, detalı ult. Yaptıracağım. Herşeyine bakıyorlar mı devlettede renkli ultrason var mı ? Ve bir sorı daha Özelde ücreti değişiyor mu detaylı olunca
Eslem2112 Ah050522 canım devlette detaylı yaptırdım baktılar ama öyle çok uzun deil içi rahat ettirecek kadar değildi on dk sürdü galiba renkli ultrason hiç görmedim
Eceliza3434 Ah050522 özelde perinatoloji yaptırman öneriliyor ve fiyat farkı var ortalama 1500-3500 arası diye duydum hep ben kendim bi prof gittim 6.600 ödedim ama çok absürt bu fiyat sigortam olmasa gitmezdim 1,5 saat sürdü ve çok güzeldi
tugcesakzci Ah050522 ankara bilkent şehir hastanesinde yaptırdım herşeyine baktı doktor bana gösterdi anlattı fakat renkli olarak göstermesi ve bakmadı siyah beyaz belli belirsiz bir fotoğraf verdi . Özelde de yaptırdım orda da siyah beyaz baktılar yine anlattılar organlarını gösterdiler tek tek. Farklı olarak yüzünün net olduğu bir çok renkli fotoğraf da verdi. Özelde ücret ödemedim doğum paketim vardı hastanede.
Ah050522 Eslem2112 evet ya normal kontrolde iyi deyip geçiyorlar ben herşeyini öğrenmek istiyorum zorla laf alıyorum ağızlarından
Mucizem_01011 Renkli çok sorundeqil bence cnku bildiğim kadarıyla siyah görüntu daha iyiyms renkliden detaylida