Asafeymeninannesi inşallah denk gelirsin doğum hikayesi yazarken saha ayrıntılı anlatmayı düşünüyorum çünkü kısaca söyle özetleyim pazartesi hastaneye gidecektim zaten gittiğimde ilk nst baglandım orda uzanırken suyum geldi doktorun yanına götürdüler 3 cm aciklik vardı odaya aldılar beni sanci çekmek ve nst takibi icin odaya çıkar çıkmaz nst bağladılar sancılarım düzenli ve 5 dk da birdi nst den sonra ebe muayene etti 5 cm olmuş çok hızlı ilerledi nst den çıkınca ayakta durdum sürekli hareket ettim dkkasi azalana kadar gelen ağrılarda dans ediyordum ben öyle anlatayım yanında güçlü biri olur beline masaj yaparsa kolay atlatırsın doğuma yakın gelen sancılar biraz zorladı zaten o an kendinden geçiyor insan gözleri kapattim doğuramam heralde diye düşünürken bi bakmışım doğurmuşum allahim seni de kurtarsın inşallah 11.30 da hastaneye giriş yapmıştım 3.06 da doğum oldu ilk yarim saati sıra bekle nst ile falan geçti ilerlemem çok iyiydi herkese böylesi nasip olsun inşallah 7 8 cm ile doğumhane tarafındaydım orda da ebeler hareket etmeme yardımcı oldu 10 cm ye gelince doğum oldu sanirim o ara söylemediler 10 a ulaştı falan diye rakam geçmedi sadece tamama geliyor vs dediler 😂😂