Kubraaauu Benim aşırı kasık ağrım. Var kanama yok ama 5+1 şuan normal diyorlar ama enfeksiyonum çok yüksek çıktı ondan olabilirmiş akıntı da çok var
Aleyna_gzr19 Buradan nasıl fotoraf konuluyor acaba bende bugun test yaptım sizlere atmak istiyorum sonuç için
Epifizbezi Aleyna_gzr19 bu posttan çıkıp sol üst köşede üç çizgi var oraya tıkla sonra resim yükle yazıyor oraya tıkla
Necla01 Biz de şu an 10+4 haftalığız ve mide bulantısı bir nebze de olsa özellikle 6-7 ve 8 haftaları nazaran daha çok düzene bindi ama hala tabii ki devam ediyor uyku durumu hiç değişmedi hala uykum var hala uykusuzum
nazel123 Esraagunes bizde 5+5 haftalığız ara ara karnımda ağrı gibi birde kasığıma küçük sancılar giriyor yorgunluk var bıraksalar yatcam hep
Esraagunes nazel123 ay bu gece hiç yatamadım bel ağrım karnım batmalar aşırı terledim ben normalde terlemem geceleri
E6366 Esraagunes bendede aşırı sıcak basması gece terlemesi var kasık batmaları özellikle ayağa kalkınca
Bir_nazenin01 Ay bende şuan 5+3 haftalık bel ağrısı kasık ağrısı var inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🥰
vldntrgl Bir_nazenin01 merhaba bende bugün 5+3 üm. Keseyi gördünüz mü? Kalp atışı için ne zaman gideceksiniz?
Torun- Esraagunes benimde 7 haftalık doktora gitmedim daha sol kaşığımda ara ara bir ağrı oluyor onun dışında iyiyim ama bulantılar iştahsızlık zorluyor ilk çoçuğumda 4 ay neler çektim bu biraz daha hafif bulantısı ama umarım böyle kalır
biryetmezikincisiolsuun Esraagunes benim de bugün 6 haftalık oldu karnım belim ağırıyo oğlumda öyle değildim anlamıyordum bile hamile olduğumu malesef bu beni yiyecek gibi duruyor 🥑
biryetmezikincisiolsuun Esraagunes genellikle akşam üzeri başlıyor ağrı kesici içirticek kadar ağırıyo ama içmiyorum bakalıım
eea Esraagunes ben de de öyle daha keseyi de görmedim korkuyorum o yüzden. Sizler keseyi gördünüz mü?
Sinemyusra eea kızlar dün kan verdim bugün beta 107 çıktı kaç haftalık oluyor acaba hastaneye gitsem kese görür müyüm