Argivit Focus’u doktor tavsiyesiyle aldım. Argivit Focus’u doktor tavsiyesiyle aldım. Kızım 8 yaşında ve günde bir tablet tok karnına kullandırıyorum. İlk 10 gün etkisini bekledim ama 2. haftadan itibaren fark edilir bir değişim gördüm: Sabahları daha enerjik kalkmaya başladı, Derslerde dikkati daha uzun sürdü, Sınav öncesi stres düzeyi azaldı, Uyku düzeni daha dengeli hale geldi.
Ayrıca içinde Fosfatidilserin olması, hafıza ve konsantrasyon üzerinde olumlu etkiler yaratıyor gibi görünüyor. Tat olarak da çocuklar için uygun; rahatsız edici bir tadı yok. Doktor 4–10 yaş çocuklar için genellikle günde 1 tablet, 11 yaş üzeri için ise günde 2 tablet öneriliyor.
Kendi deneyimime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Argivit Focus, düzenli kullanıldığında çocuklarda dikkat, enerji ve zihinsel performansı olumlu etkiliyor.
Kısa vadede bile fark yaratıyor, özellikle okul dönemlerinde destekleyici bir ürün.
Tabii ki bu bir “ilaç” değil — beslenmeyi destekleyen bir vitamin takviyesi.
Dengeli beslenme ve yeterli uyku ile birlikte kullanıldığında etkisi çok daha belirgin hale geliyor.
Ben ürünü farmaneva sitesinden farmaneva.com/argivit-focus-30-tablet adresinden satın aldım.
Kargo hızlıydı ve ürün orijinal bandrollü geldi.