3438FG 38+1 haftalık olduk. Bu hafta yalancı sancılarım arttı ve kasıklarım ağrıyor. Hatta geceleri afedersiniz kalçam ağrıyor ne alakaysa 🤷🏻♀️ Hareketleri geçen haftaya göre biraz daha yavaşladı. Bizde bu hafta durumlar böyle, sizde durumlar nedir?
mombarbie_ 3438FG 38+2 olduk 3400 olmuşuz bugün bakıldı keyfi suyu yerinde sancılar oluyor 2 cm açıklıkla devam ediyoruz hareketleri çok fazla benim doktorum suyun çok iyi yeri rahat o yüzden rahatça hareket ediyordur dedi geceler haram oldu iç bacak ağrıları sağa sola dönerken kasık ağrıları çok zorlanıyorum artık 2 gündür mide yanmamda geri geldi 😵💫
MMerve34 3438FG 37+4 ayakta çok duramıyorum sabit bir yerde de oturamuyprum belim ağrıyor hemen gazım çok bu aralar doğurmak istiyorum ama tık yok 😂
Sevgiongun 3438FG 37+3 son 5 gün var ♥️sezeryan olacağım salı günü heryerim ağrıyor genel olarak hiç bir pozisyonda ayakta yatarak oturarak rahat edemiyorum karnım baya aşağı indi vajinama çok baskı yapıyor bebiş tuvalettende çıkamıyorum
MayIs_papatyasI 3438FG 36+2 deyim.Ara ara yalancı kasılmalar oluyor,kasık ağrısından oturduğum yerden kalkamıyorum.Dün biraz arkadaşlarla buluştum iyi gelir diye daha beter yoruldum🥲Hala hastane çantam eksik🥲
3438FG mombarbie_ Seni o kadar çok merak ediyorum ki inan 😂 İkimizde çok yakınız ya gebelik olarak. Birde kilolarıda aynı bebeklerin 🥰
Gldnzylmz 3438FG evet bugün sabahtı zaten kontrolüm sabahtan bu yana açıldı mı daha bilmiyorum inş açılmıştır 😅
3438FG Sevgiongun Ayy inşallah bebiş erkenden gelmeye kalkmaz. Benimde sezeryan 5 günüm var benimde 🤲🏻 🫣
Betulesma 3438FG Merhabalar bende 33 haftalık gebeyim dün kontrole gitmiştim ilk nstem çekildi ve sancım çıktı ama ben hissetmiyorum büyük hastaneye sevkettiler açılmam yok ciğer geliştirici iğne vuruldum bide turuncu ilaç içiyorum benim gibi yaşayan anne adayları var mı düzelir miyiz dua edin hastane çantam da hazir değil 🥹 nstye bagliyim sürekli
3438FG Betulesma Yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hiç kendini strese sokma hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle. Stres yaparsan daha kötü. Hem burada çok görüyorum böyle senin gibi olanları. Bol bol dinlen ♥️