Drygrrs Bu seferde progestan iğne vurdurdu doktorum bunun artıları nedir pekii🫢 kullananların fikirlerini alabilir miyimm
Silaybooo123 Drygrrs düşük önlüyor bebeğin tutunmasını sağlıyor erken doğumu engelliyor diye biliyorum
Buketmurooo Drygrrs ben altı haftalık iken başladım kullanmaya 20. Haftaya kadar vajinal alıyorum düşüğü önlemesi için verdi doktorum ben de rahim kısalığı var
MNursel Drygrrs iğnesini kullanmadım ama iki gebeliğidede 3 üncü ayına kadar hapını kullandım . Ondan öncesinde düşüklerim vardı çünkğ
Drygrrs Evet onu biliyorum ama , oranları nedir yani bu çok iyi bir iğne çok faydası vr falan çok okudum acaba kullananların fikirleri nedir
Esraagunes Drygrrs doktor bana ağızdan al dedi 18 haftalık olunca alttan kontrol eder gerekeni yaparız dedi
Drygrrs Buketmurooo şimdi kaç haftadasiniz . Bendex19. Haftada vajinal almaya başladım, bugün de ilk defa iğnesinide vuruldum vajinalde alıyorum aynı zamanda
Beyyzz Drygrrs merhaba ben günde üç defa ağızdan alıyorum ve haftada bir proluton iğne başlandı kanamam vardı sonra kanamam geçti ama kese içinde çok yoğun şekilde kanama alanları varmış ve 2cm açıklık gördü 12 haftalık şuan ve sadece yatıyorum. Size neden başlandı bu ilaç aynı durumda mıyız acaba
Drygrrs MNursel benim doktorum sanki biraz fazla garantici gibi geliyor bana ama . Belkide durum bunu gerektiriyor bilmiyorum ki .s
Drygrrs İki defa vajinal alıyorum ben , bugün de ilk defa iğne vuruldum her zaman vurulacakmiyim bilmiyorum . 22.haftaya geldim ben 27santim kisalik ve 2 cm açıklık var kanama falan olmadı çok şükür ağrım falanda yok ama kisalik ve açıklık varmış işte
Drygrrs Momofelisa bu şekilde 32. Haftaya kadar gidebileceğini düşünüyor. Serklajinda riskleri var diye düşünmüyor sanırım, acil bisey olursa o zaman hemen yaparız diye dusunuyor sanırım
Momofelisa Drygrrs ama rahim ağzı çok çabuk kısalabilen birşey. 27 mm düşük bir değer maalesef. Forum daki serklaj postlarına bir göz atın derim. Serklajın riski Şuan bu şekilde devam etmenizin riskinden daha az.
Nur_acikgozer Drygrrs düşük olmasını önlüyor bende vajinal fitil olarak kullanıyorum 10. Haftaya kadar kullanicaz