Betlllal Betam artmıyor kızlar ilk verdiğimde 59 falandı ikinci verdim iki gün sonra 90 45 di bende daha sonra hiç vermedim çok korktum çünkü neden olmuş olabilir doktorum coraspin vitamin falan yazdı böyle olup sağlıklı ilerleyen var mı
Meerrii Betlllal Tahlil verdiğiniz saatler ve yer çok önemli iki tahlilide aynı yerde mi yaptırdınız?
Meerrii Betlllal Anladım böyle durumlarda iki günde bir beta artışını kontrol etmek daha sağlıklı olur doktor ilaçları verdiyse vardır bir bildiği. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun inşAllah
YagmurrrB Betlllal ben de korka korka kan verip korka korka sonuca bakardım seni çok iyi anlıyorum 😢 ama kimyasal olsa da üzülme hamile kalma ihtimalin daha çok artıyor ben geçen ay kimyasal yaşadım bu ay yine hamileyim asla olmaz sanıyordum ama hala inanamıyorum çok dua et zamana bırak psikolojik olarak iyi ol bebek işi biraz da psikolojine bağlı
Betlllal YagmurrrB geçmiş olsun cnm ama bak ne güzel hamile kalmışsın tekrardan dua ediyorum rabbimden gelene boynum kıldan ince iyilerle müjdelesin rabbim bizi 🤲🏻🤲🏻
YagmurrrB Betlllal hiçbir şey belli olmadan da kendini üzme. Benim bu hamileliğimde bi değerim %50 arttı tamam bitti yine olmadı dedim iki gün sonra bi baktım iki katından fazla artmış. Boşuna iki gün ağladım üzüldüm baya kahroldum yine kimyasal oldu diye karnımdaki bebeği de yordum meğer benimleymiş💞
Betlllal YagmurrrB maşallah çok sevindim Allahım benim de mucizelerle olsun aminnn yarın gittiğimde yüzümüz gülsün rabbim içim rahatlıyor konuşunca yoksa daha kötü oluyorum herkes kötü yorum yapıyor dış gebelik diye
YagmurrrB Betlllal dış gebelik olsa bile korkma bu kadar erken öğrendiğinde hiçbir sorun yaşamazsın. Evet dış gebelik kötü bi durum ama geç öğrenenler için kötü. İğne yada ilaçla yine çözülüyor o da. Ben de kendimi ya kimyasal ya dış gebelik sandığım için çok video izledim çok araştırdım ama boşa çıktı içini ferah tut yolun başındasın kötüyse de çözümü var iyiyse de ne güzel işte 🩷
Betlllal YagmurrrB bakalım bekliyorum elimm kolum bağlı sadece dualarla ayaktayım çok yorucu yine de rabbim en kötü durumları hayırsız sa bile hayırlıya çevirsin inşallah Aminn🤲🏻