orcngzm busbuss34 benimde öyleydi bulantı için doktorum ilaç verdi onun sayesinde biraz daha iyi oldum ama 14. Haftadan sonra baya azaldı suan 17 haftalığım bitti bulantılar zor ama geçici bi süreç 🫶🏻
Bktsyktrci busbuss34 Benim bulantılarım da 5. Haftada başladı ve hala devam ediyor kuzum 8 haftalık olduk. Acikiyorum ama yemek yiyemiyorum gün içinde çok rahatsız oluyorum sürekli halsiz gibiyim. yemek yiyemiyorum mutfağa giremiyorum 🤦🏻♀️ doktor ilaç verdi ama oda işe yaramadı inşallah kısa süreli bulantılardir. Herşeyi denedim çubuk kraker tuzlu atıştırmalık ama faydası olmadi
rabisskocc busbuss34 benim 7. Haftadan 12 ye kadar aşırı mide bulantım vardı herseye turşu ve limonla yedim içtim suyuma limon sıktım ney mideni bulandırmıyorsa onu ye iç zaten bebek toz tanesi kadar senin yediğinle beslenmiyor Şuan ilk üç ay böyle :)
fLzz3 busbuss34 bende 6 haftalığım geçen haftadan beri başladı bulantılarım çok kötü ve özellikle sabahları daha berbat şekilde oluyo
elamom24 Benim suan 6 haftalik olmak uzere ama hicbirsey hissetmiyorum ne bulantim var ne koku hassasiyeti. Hamile oldugumu unutuyorum bazen. Birseyler ters mi gidiyor diye korkuyorum bazen. Haftaya ikinci kontrolum olacak umarim guzel ilerliyoruzdur 😇