Mesen Aminezeyd ben gördüm ilk attığın linkten ama benimkiyle seninki tamamen farklı yine bişey anlamadım 😂 ben en son 11+4 de gitmiştim
Mesen Aminezeyd kız ultrason tarihin nasıl öyle 15.02.2024 ve saat 04:46 😱😱 sen ne zaman gittin bu nasıl oluyor 😂
zehraaslan Cilginanne2bebeli68 ilk tarihi görmemiştim şimdi detaylı hesapladım eğer adet tarihinizden tam eminseniz kız bebiş 🥹❤️
zehraaslan Mesen paylaştığın fotoğrafın altına yorum yapmışım canımm detaylı istersen doğum tarihini ve son adet tarihini paylaşırsan detaylı bakarım 🫠❤️
zehraaslan aslansmommmm erkek görünüyor detaylı baktığımda 🥹❤️ karnınız öne doğru büyüyorsa ve yanları boşsa erkek bebiştir 🩵
zehraaslan Seren111 bebek pozisyonu koyu renkli olduğu için tahmin yapamıyorum son adet tarihiniz ve doğum yılınızı söyleyebilir misiniz detaylı bakalım🙏🏻
Kahvelim_ @zehraaslan canım bana da bakar mısın doktor kesinleştiremiyor Son adet 6 ekim Doğum tarihin 18 Mart
aslansmommmm zehraaslan karnm tamda dediginiz gbi buyuyor hadi bakalm heyecanla bekliyorm kzm var bide oglusum olursa tadindan yenmez tesekkur ederm 🥰