Hilalst baharayazz bide elevit içtikten iki saat sonra idrarda sararma ve ilaç kokusu oluyor, sizdede oluyormu
Eminel baharayazz cnm magnezyum ssk karşılıyor mu adı nedir? Ben de d vitamini imom a aylık 100 lira veriorum, bari magnezyumu ssk karsılasa
baharayazz Eminel evet Canım karşılıyor diye biliyorum ben . İlacın adı efermag . Suyun içine atıyorsun eriyince tablet içiyorsun :)
Damlayaz Eminel sağlık ocağı bedavaya veriyor imom, elevit gibi multivitamin olan ilacı ordn alsanız her ay bebişe bişey alırsınız o parayla :)
cemre- Türkiyede de bazı ilaçlarda domuz jelatini domuz ürünleri kullanılıyor .Buna Elevit de dahilmiş ( 3 yıl önce içeriğinde varmış hatta mahkemelik olmuş . Şuan içeriğini değiştirdi mi bilmiyorum ama ilaç prospektüsünde belirtilmez zaten)sağlık açısından zararı yok deyip piyasaya sürülüyor.sağlık bakanlığı onaylıyor ama bir düşünün insan sağlığından çok paranın önemi olduğu şu sömürgeci dünyada sağlık ne kadar düşünülür ?? Hadi sağlık açısından bırakın da dinî boyutu düşünüldüğünde kesinlikle yaklaşılmaması gereken bir durum ! Yine de her ihtimale karşı Decavit varken Elevit niye . Bence kullanacaksanız iyice araştırın arkadaşlar .
Karadutunannesi burhanaltintop elevit multivitamin diye geçiyor içinde folik asit ve mineraller var yani kutusunda öyle yazıyor
Hanne Hilalst Doktorunuza danışın elevit harici gebeler icin O kadar güzel ve helal sertifikalı ürünler var ki... değiştirmesini rica edin memnun değilseniz. Benim doktorum hiç elevit kullandırtmadı.