xyy çok ugraştım çok mücadele ettim ama bebegimi kaybettim , ilk duydugumda çok kötü oldum ama rabbim herşeyin sabrını veriyor hepinize sevgiler inşallah yavrularınızı saglıkla kucagınıza alırsınız
Deletedmom831 xyy şimdimi yaptın canım cok üzüldüm canım cok gecmiş olsun sıkma canını Veren Allah alan Allah yine olur inşallah güçlü ol 💪
xyy Deletedmom831 ilk duyum kötüydü ama şimdi daha rahatım yarını atlatayım daha rahat olcam inşallah
Merveee1 xyy ya bende 7 haftalığım ama ilk hamileliğindeki gibi belirtiler yok acaba sıkıntı var mıdır
Deletedmom831 Merveee1 ne gibi belirti canım kanaman ağrın sancın olmuyorsa hic bir sıkıntı yoktur. Bence 👍🏻
xyy # yigitmerve düşükte ilk pembe kan geliyor ki düşün o ana kadar yasıyordu sonra feci bir bel yanması ki o bel agrısını hiç bir zaman yaşamamıssındır , bugunde kanama başladı öyle böyle degil, idrarını yapmak istemiyorsun yapamıyorsun bunları yaşarsan herşey cok geç demek 😔 rabbim kimseye yasatmasın
Salihaaa 2 kez ard arda dusuk yasayan bi insan olarak ne hissettiginizi okadar iyi anlayabiliyorum ki soylenecek hic biseyin icinizi rahatlatmayacaginida... Cook gecmis olsun. Nasipten otesi olmuyo malesef ki
Merveee1 Deletedmom831 ilk hamileliğimde basım dönüyordu gözlerim kararıyordu kusuyorudm bunda hersey normal hamile olduğumu bile anlamadım adet olmayınca test yaptırdım öyle anladım yanı
Deletedmom831 Merveee1 Canım ben ilk gebeliğimde akıntım dışında belirtim olmadı korkma canım eğer böyleysen şükret hiç bişicik olmaz hep Allaha sığın evladın icin dua et 😘 sende artık anne olucaksın unutma bir can taşıyorsun duaların kabul olur