aytac7 elmaelmaelma ben maalesef bu tadı yüzünden kullanmayı beceremedim. Bol bol balık yedim onun yerine. Ama omeganın midede değil de bağırsakta çözünen formları var doktorunuza sorarsanız onlardan önerir. Ben onlarda da kustum kullanamadım ama belki size iyi gelir.
elmaelmaelma aytac7 bilseydim baştan öyle isterdim. Ama kullandığım sadece omega değil, gebelik vitamini şeklinde. Ondan bunu yazdı herhalde doktor. Duruma göre bakacağım artık. Böyle çok hazımsızlık da yaptı. Saatlerdir balık tadı geliyor ağzıma🤦🏻♀️
aytac7 elmaelmaelma evet evet benimki de öyleydi hani içinde başka vitaminler vardı ama balık yağı bağırsakta çözülüyordu öyle yapmışlar ben onuda kullanamadım ama belki size iyi gelir. Doktorunuza bir danışın belki onlardan yazar.
Glsm8787 bende hiç öyle bir sorun cikmadi ictikten sonra brz zaman geciyor elma yiyorum benim kullandigim balik yagi velavit v_DHA500 olani doktor onerdi pahali bir ilaç doguma kadar kullanacaksin dedi bana
elmaelmaelma Glsm8787 fiyatının çok önemi yok. Faydası ve kullanım kolaylığı daha önemli. Ama baktım fiyatı makul bence. Daha uyguna gıda takviyesi yok zaten. Hatta 2-3 katı daha pahalılar da var, aylık 900-1000 lira civarına kadar çıkıyor.
melike81_ Glsm8787 merhaaba bu ilacı dotkorumda bana yazdı ama almadım balık yaağı miğdemi bulandıryor gene yazıyor ya buda bulamtı yapıyormu
fundatlas elmaelmaelma I mom omega beni kusturmuştu. Ocean mummy omegaya geçtim aylardır kullanıyorum ve buzdolabında saklıyorum dışarda kalırsa ekstra kokuyolar
elmaelmaelma fundatlas içerkenki koku için mi buzdolabında saklıyorsunuz yoksa içtikten sonra ağzınıza gelen kokuyu mu kastediyorsunuz? Ben içerken hiç kokusu yoktu çünkü.
fundatlas elmaelmaelma içerken kokuyodu bana bu yüzden buzdolabında saklıyorum soğuk yutunca daha iyi hissediyorum o da var
elmaelmaelma Haticeburak06 multivitamin de olduğu için uykumu açar diye düşünmüştüm. Bende daha önce öyle yapmıştı çünkü normal multivitamin kullandığım zaman. Ama balık yağı olunca farkeder mi bilmiyorum.
elmaelmaelma fundatlas ben içerken özellikle kokladım bir koku yoktu. İçtikten birkaç saat sonra sanırım midede çözününce başladı😞
Glsm8787 bende hic bulanti falan olmadi ben ictikten sonra üstüne her zaman meyve yiyorum belki ondan dolayi midem bulanmiyor benim tahminim mide acikiyor o yüzden dolayi bulanti yapiyordur