baharmom35 Kızlar hacamat yaptıranlar adetin kaçıncı günü yaptı acaba suan adetim bitince mi yapmalıyım
myangelson baharmom35 adetliyken hacamat yapılmıyor sanırım vücuttan kan gittiği için halsiz düşürme ihtimali falan oluyormuş galiba internetten bakmıştım bende ama emin değilim tabi
Seymaduman baharmom35 adetliyken hacamat olmuyor ve hacamat gunleri var ona gore bakmalisin ben hacamat yaptirdim yumurtaliklarima 1,5 ay sonra hemen hamile kaldim
Seymaduman baharmom35 bi zamani yok sadece iyi birisini bulman lazim bilgili olan cunku cogu kisi bilgili degil ve rahim icin ayaktan yapiliyor hacamat belirli bi noktalari var benimkine 2 saat ugrasmisti tamamen rahimi temizlemek icin
Momy9861 baharmom35 kuyruk sokumundan da yapılıyor birkaç sıralı kupa, ayak bileğinde rahim bölgesi var oradan da yapılıyor, rahim sülüğüde öneririm, sünnet günlerde olmaya gayret edin yasaklı günlere dikkat edin.
Momy9861 baharmom35 tedavi amaçlı yaptıracğınız için adetten temizlenir temizlenmez pazar pazartesi salı perşembe günlerinden birinde yaptırabilirsiniz
Seymaduman baharmom35 ordanda yaptirdim ama genelde ayaktan yapiliyor ve bitane daha nokta var peygamber efendimiz genc kizlar evlenmeden once o noktadan yaptirirsa gelecekteki cocuklari saglikli oluyormus o noktayida oneririm